Selecteer een pagina
3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Sheet metal creator

3D Sheet Metal Creator

3D Sheet Metal Creator is een SOLIDWORKS rol binnen het zeer uitgebreide 3DEXPERIENCE® (cloud) Platform. Met 3D Sheet Metal Creator werk je via je webbrowser aan 3D-plaatwerk. Maak op deze pagina kennis met CAD2M en 3D Sheet Metal Creator.

Contact met CAD2M'er

Maak kennis met de rol 3D Sheet Metal Creator

Bekijk onder de 3DEXPERIENCE® omgeving

Waarom kies je voor de 3D Sheet Metal Creator rol?

Met deze rol kun je overal en altijd 3D-plaatwerk ontwerpen in je webbrowser. Deze alles-in-één ontwerpomgeving voor 3D-plaatwerk helpt bij het stroomlijnen van je projecten. Je creëert, slaat op, deelt, valideert en beheert je plaatwerk producten eenvoudig via het 3DEXPERIENCE® Platform.

Maak gebruik van de specifieke plaatwerk functies

Verbeter je ontwerpproductiviteit door gebruik te maken van de functieset speciaal voor plaatwerk ingericht met contextwerkbalken zoals wanden, flenzen en hoekreliëfs.

Je werkt in een omgeving vanuit één model

Maak gebruik van de specifieke omgeving met één model om functies om te zetten in componenten en componenten in assemblages, waardoor het ontwerp van behuizingen makkelijker wordt.

Laat CAD-beperkingen links liggen

Creëer en herhaal snel ontwerpen met een paar klikken. Waarbij je de beperkingen van de assemblagestructuur en de planning vooraf, die nodig zijn voor traditionele CAD-toepassingen, vermijdt.

Combineer 3D- en 2D-ontwerpen

Maak complexe 3D-plaatwerkmodellen en genereer automatisch 2D snijbestanden, die meteen worden bijgewerkt met de juiste gevouwen geometrie.

Gebruik je bestaande geometrie als referentie

Je kunt je mechanische of elektrische assemblages als referentiegeometrie gebruiken om behuizingen te modelleren. Je plaatst ook eenvoudig standaardartikelen in je plaatwerk assemblages

Importeer 3D-gegevens eenvoudig

Importeer eenvoudig 3D-gegevens van SOLIDWORKS, CATIA, Solid Edge, Inventor en STEP en IGES om je assemblages te voltooien.

De voordelen van het 3DEXPERIENCE® Platform

Omdat er naast deze rol voor het ontwerpen van 3D-plaatwerk nog andere rollen binnen SOLIDWORKS in de cloud en het 3DEXPERIENCE® Platform bestaan, kun je heel eenvoudig verschillende facetten binnen het productontwikkelingsproces aan elkaar koppelen. Naast ontwerp, kun je via het platform ook simuleren, alle data beheren en de vertaling naar de productie maken. Want sneller, beter en leuker (samen)werken zijn de codewoorden van het 3DEXPERIENCE® Platform. Je leest er alles over op 3DEXPERIENCE® Platform pagina.

Meer over 3DEXPERIENCE

Dit zijn wij. CAD2M.

Bij CAD2M worden wij pas echt enthousiast wanneer we het optimale uit een 3D ontwerp proces kunnen halen. Dat gaat veel verder dan het leveren van de beste software- of cloudoplossingen. Want hoe zorgen wij nu dat jouw bedrijf zorgeloos kan starten met het 3DEXPERIENCE® Platform en de rol 3D Sheet Metal Creator? 

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Naast deze rol om 3D-plaatwerk te ontwerpen, vallen er binnen SOLIDWORKS in de cloud nog vier andere ontwerp rollen, voor verschillende facetten binnen een ontwerpproces. Deze rollen zijn afzondelijk van elkaar te gebruiken, maar ook goed te combineren, voor een ultieme ontwerpervaring.

Meer over SOLIDWORKS in de cloud >

Antwoord:

Die vraag horen we vaak, maar daar is eigenlijk niet heel eenvoudig een antwoord op te geven. Het 3DEXPERIENCE® Platform  is een zeer uitgebreid product, met oneindig veel mogelijkheden en daarom lichten wij dit liever persoonlijk toe. Onze CAD2M’ers zitten klaar om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Nee om met deze rol aan de slag te gaan, heb je geen SOLIDWORKS licentie nodig. Je ontwerpt in de webbrowser vanuit het 3DEXPERIENCE® Platform. We leggen je er graag alles over uit.

Contact met een CAD2M’er >

Contact Bas CAD2M

Wil jij meer weten over de 3D Sheet Metal Creator rol?

Neem contact met ons op en wij vertellen je alles of we laten je geheel vrijblijvend een demo zien, zodat je zelf kunt ervaren wat de voordelen zijn ontwerpen in de cloud.

Contact met CAD2M'er

3DEXPERIENCE® in de praktijk

Zo zet dddrop 3DEXPERIENCE® in

In deze video zie je op welke manier het 3DEXPERIENCE® Platform ervoor zorgt dat de, door dddrop ontwikkelde en geproduceerde, 3D printers sneller op de markt komen.

Bekijk de video