Selecteer een pagina
3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Premium

3DEXPERIENCE® WORKS

3DEXPERIENCE® Works is een afgebakend ‘rollen’ portfolio van het 3DEXPERIENCE platform. Deze omgeving is speciaal ingericht om het productontwikkelingsproces rondom SOLIDWORKS (3D CAD) zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Contact met CAD2M'er

3DEXPERIENCE® Works

Om het 3DEXPERIENCE platform toegankelijk te maken voor elke engineer is het ‘rollen’ portfolio 3DEXPERIENCE Works in het leven geroepen.

De rollen binnen dit portfolio sluiten naadloos aan bij de SOLIDWORKS omgeving (3D CAD). Of het nu gaat om de koppeling met het platform vanuit SOLIDWORKS of om het gestructureerd opslaan van alle data, het eenvoudig zoeken naar bestanden, of je product simuleren, het kan allemaal binnen dit portfolio. Sneller, beter en leuker samenwerken aan jouw product zijn de codewoorden.

CAD2M’er Martijn neemt je mee in het platform > 

3DEXPERIENCE® rollen

CAD

Product Data Management

Product Simulatie

Samenwerken

3DEXPERIENCE® rollen

CAD

Product Data Management

Samenwerken

Product Simulatie

De Meerwaarde van 3DEXPERIENCE

Wat kun je met de drie basisrollen van 3DEXPERIENCE? Martijn laat dat zien vanuit drie verschillende gebieden: delen & reageren, data opslag & revisiebeheer en beheren & beheersen. Veelal allemaal vanuit je vertrouwde SOLIDWORKS omgeving.

Livestream terugkijken

Meer 3DEXPERIENCE® rollen

In totaal zijn er meer dan 300 rollen beschikbaar op het 3DEXPERIENCE platform om organisaties en bedrijven zo compleet mogelijk te kunnen ondersteunen op alle gebieden rondom de ontwikkeling van een product. Onmogelijk en onoverzichtelijk om al die rollen hier uit te werken. Wij CAD2M’ers zoeken liever naar de uitdaging die speelt en op welke manier we samen tot de beste oplossing kunnen komen. De rollen komen later.

SOLIDWORKS tips & tricks
PLM bij CAD2M

Product Lifecycle Management

Is het ook jouw droom? Echt al je bedrijfsprocessen in één omgeving met elkaar verbinden, alles uit je productontwikkelingsproces inzichtelijk en gestructureerd hebben en ook nog eens eenvoudig communiceren met elkaar en dus goed samenwerken? Misschien lijkt de stap nu heel groot, maar je kunt kleinschalig en overzichtelijk beginnen met Product Lifecycle Management (PLM). Daar leggen we graag meer over uit.

Lees meer over PLM > 

 

Software Icoon CAD2M

Altijd het beste aanbod

Officieel Dassault Systemes reseller

Dassault Systèmes Reseller

Software Icoon CAD2M
Beoordeeld met een 8.0 op OOM
Software Icoon CAD2M

Altijd het beste aanbod

Officieel Dassault Systemes reseller

Dassault Systèmes Reseller

Software Icoon CAD2M
Beoordeeld met een 8.0 op OOM

3DEXPERIENCE® Works bij CAD2M

Het is onze drijfveer om het beste in alle bedrijfsprocessen van onze klanten naar boven te halen. Wij helpen elke dag (maak)bedrijven slimmer en sneller werken. Het 3DEXPERIENCE platform sluit hier wat ons betreft naadloos op aan. 

Al meer dan 30 jaar geven wij advies over de beste software oplossingen en hoe die zo optimaal mogelijk ingezet kunnen worden. De eerste jaren vooral op het gebied van 3D CAD, PDM en CAM en de laatste jaren is daar zeker CPQ en PLM en natuurlijk het 3DEXPERIENCE platform bij gekomen.

Het is bijzonder om te zien hoe het platform echt met (maak)bedrijven mee kan groeien. Je kunt heel laagdrempelig en kleinschalig al veel voordelen ervaren, maar het kan uiteindelijk ook echt het complete productontwikkelingsproces waarborgen.

Contact Taco CAD2M

Dat doen we bij CAD2M graag meteen vanaf het begin.

consult

Voor een zorgeloze start en ondersteuning bij de eerste stappen.

Contact CAD2M

Wij lossen alles op, zodat je nooit stilstaat in je ontwerpproces.

CAD2M Training werkplek

Om je te blijven uitdagen en optimaal gebruik te maken van de software.

Taco Willemsen

Wil je meer weten over 3DEXPERIENCE® Works?

Op deze pagina hebben we je meer verteld over 3DEXPERIENCE® Works. Heb je vragen? We helpen je graag verder.

Contact met CAD2M'er