Selecteer een pagina
Home > Actueel > CAD2M breidt positie uit met overname van Aceriworks

CAD2M breidt positie uit met overname van Aceriworks

23/11/2022

CAD2M B.V. heeft per 15 november 2022 de Dassault Systèmes-business van Aceriworks overgenomen. Als één van de marktleiders in de Benelux versterkt CAD2M hiermee haar positie op het gebied van SOLIDWORKS, 3DEXPERIENCE® en aanverwante software van Dassault Systèmes.
CAD2M Pand

Na een intensieve samenwerking in de afgelopen periode was een overname een logische vervolgstap voor CAD2M. Vanuit de Achterhoek werkt CAD2M aan het leveren en implementeren van onder andere PLM, CAD en CAM software. Daaraan is onlosmakelijk het automatiseren en optimaliseren van processen verbonden. Hierin ligt de focus op bedrijven uit de technische maakindustrie.

CAD2M-Bert-Smeitink

Foto: Bert Smeitink (Managing Director CAD2M)

Automatisering bedrijfsprocessen

CAD2M opereert reeds meer dan 30 jaar binnen deze branche en heeft een klantenbestand van circa 3.000 – overwegend – technische maakbedrijven. “We helpen deze bedrijven door middel van onze kennis om beter te werken en te groeien, met name door hun productontwikkelingprocessen gestroomlijnder te laten verlopen”, legt Managing Director Bert Smeitink van CAD2M uit.

Breed product-/dienstenportfolio

“Door het toevoegen van de Aceriworks-klanten bouwen we onze positie uit. Voor hen betekent dit concreet dat zij toegang krijgen tot het brede(re) product- en dienstenportfolio van CAD2M, waaronder onze kundige helpdesk en consultants. Wij kijken er in ieder geval naar uit om samen verder te groeien”, sluit Smeitink af.

Heb je opmerkingen of vragen? Laat het gerust weten. Bel naar CAD2M (0314 – 377 050) en vraag naar Customer Service.

bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.