Selecteer een pagina
Home > Actueel > CAD2M en de cloud, CEO Alfred deelt zijn verhaal

CAD2M en de cloud, CEO Alfred deelt zijn verhaal

10/07/2023

Recent hebben we de veranderingen omtrent het aanschaffen van SOLIDWORKS gepubliceerd. Want sinds 1 juli schaf je standaard een drietal 3DEXPERIENCE rollen aan, wanneer je een SOLIDWORKS licentie afneemt. We spraken met CEO Alfred over de beweging richting werken in de cloud met 3DEXPERIENCE.
CAD2M Pand

We hebben de afgelopen periode veel gedeeld over de veranderingen omtrent het aanschaffen van SOLIDWORKS. Sinds 1 juli neem je namelijk hierbij standaard een drietal 3DEXPERIENCE® rollen af. De hoogste tijd om onze CEO Alfred Uytdewilligen te vragen naar de beweging richting werken in de cloud.

Bekijk de video met CAD2M’s CEO Alfred hieronder

De meerwaarde van het 3DEXPERIENCE platform

De meerwaarde van 3DEXPERIENCE

Roept de beweging richting de cloud vragen bij je op? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Op donderdag 7 september om 10:00 uur organiseren we een livestream waarin we meer willen vertellen over de meerwaarde van het 3DEXPERIENCE platform.

CAD2M’ers Martijn en Rabia delen alles over het werken in de cloud principe vanuit SOLIDWORKS gezien, de kracht van 3DEXPERIENCE én wat er staat te gebeuren met de SOLIDWORKS omgeving. Tijdens de livestream is er gelegenheid om al je vragen te stellen, welke direct behandeld worden.

bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.