Selecteer een pagina
Home > Actueel > Dit zijn de nieuwe onderhoudscontracten van SolidCAM

Dit zijn de nieuwe onderhoudscontracten van SolidCAM

15/09/2022

CAD2M’er Wesley vertelt je in een video meer over de vernieuwde onderhoudscontracten van SolidCAM. Gebruikers met actief onderhoud profiteren namelijk te allen tijde van tal van voordelen. Zo maak je altijd gebruik van de nieuwste mogelijkheden, die het programmeren vereenvoudigen én versnellen.
SolidCAM Onderhoudscontracten
SolidCAM gebruikers met actief onderhoud profiteren te allen tijde van tal van voordelen. Door het onderhoudscontract ontwikkelt SolidCAM, in samenwerking met haar resellers, de software continu door. Hierdoor maak je altijd gebruik van de nieuwste mogelijkheden, die het programmeren vereenvoudigen én versnellen. Om het onderhoudscontract voor iedere organisatie zo toegankelijk mogelijk te maken, hebben CAD2M en SolidCAM gekozen voor een nieuwe opzet. CAD2M’er Wesley vertelt je er in onderstaande video meer over.

CAD2M’er Wesley over de nieuwe SolidCAM onderhoudscontracten

De voordelen van een SolidCAM onderhoudscontract

Door middel van het onderhoudscontract heb je altijd toegang tot de nieuwste versie van SolidCAM. In combinatie met het Service Level Agreement van CAD2M krijg je tevens toegang tot de CAD2M Helpdesk, wat de continuïteit van jouw productieprocessen garandeert.

Kom je er even niet uit, en is het minder urgent? Dan kun je een kijkje nemen in tal van verschillende topics binnen de kennisportals van CAD2M en SolidCAM. Daarnaast heeft SolidCAM een uitgebreid forum én aanbod van verschillend trainingsmateriaal.

SLA overeenkomst sluiten

CAD2M’s Service Level Agreement

Binnen CAD2M hebben we te maken met veel verschillende soorten software oplossingen. Deze zijn van verschillende leveranciers en iedere leverancier hanteert een eigen onderhoudscontract. Om verwarring tussen deze contracten te voorkomen, sluit je het Service Level Agreement met ons af.

Lees meer over CAD2M’s Service Level Agreement >

Waarom nieuwe onderhoudscontracten?

De nieuwe onderhoudscontracten zorgen ervoor dat SolidCAM gebruikers een keuzemogelijkheid hebben in welk contract het beste past.

Met actief onderhoud profiteer je van de nieuwste SolidCAM features en meest uitgebreide ondersteuning. SolidCAM is erop gebrand om aan de wensen van haar wereldwijde gebruikers te voldoen. Dat doen zij door middel van uitgebreide inspanning op R & D. In combinatie met de kennis van onze CAD2M’ers op de Helpdesk, of door middel van een consultancy traject, zorg jij voor de meest efficiënte CAM programmering.

Bekijk de drie nieuwe onderhoudscontracten

Het SolidCAM 3-jarig onderhoudscontract

Bij een 3-jarig onderhoudscontract profiteer je van 25% korting op de volledige bundel.

Het automatisch vernieuwende onderhoudscontract

Met deze optie betaal je nooit de volledige jaarprijs van een onderhoudscontract. In het eerste jaar ontvang je namelijk 15% korting op het contract. Het tweede jaar ontvang je 20%, het derde jaar 25% en dit percentage blijft in de daaropvolgende jaren vaststaan.

Twee maanden vóór de einddatum van je jaarcontract wordt je de optie aangeboden om het contract te beëindigen.

Het standaard jaarcontract

Binnen deze optie ga je een verbintenis aan voor een jaar, zónder te profiteren van een aanbieding. Je weet precies waar je aan toe bent en het contract loopt automatisch na een jaar af. Let wel op: zodra het contract is verlopen, kom je niet meer in aanmerking voor de mogelijkheden die horen bij actief onderhoud.

Wat CAD2M voor jouw manufacturing kan betekenen?

Van CAM oplossing, tot consultancy en het ontwikkelen van de juiste post processor. Neem contact op en we vertellen je alles. 

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant