Selecteer een pagina
Home > Actueel > DraftSight Standard per 1 september uit assortiment

DraftSight Standard per 1 september uit assortiment

03/09/2021

Vanaf 1 september 2021 is DraftSight Standard niet meer te verkrijgen. Dassault Systèmes heeft na onderzoek vastgesteld dat gebruikers meer mogelijkheden moeten krijgen dan er in het Standard pakket geboden wordt.
Draftsight CAD2M

DraftSight Standard is niet meer leverbaar. DraftSight wil haar klanten het allerbeste bieden, daarom zijn DraftSight Professional en Premium sterk verbeterd en heeft Dassault Systèmes besloten dat de functionaliteiten in DraftSight Standard niet meer de norm zijn en wordt dit per 1 september 2021 niet meer verkocht. Wat dit voor jou betekent leggen we uit in dit artikel.  

Dassault Systèmes heeft na onderzoek vastgesteld dat gebruikers meer mogelijkheden moeten krijgen dan er in het Standard pakket geboden wordt. Vanaf 1 september 2021 zijn er geen nieuwe DraftSight Standard-licenties meer beschikbaar voor aankoop. Bestaande klanten kunnen echter hun huidige abonnement op DraftSight Standard blijven gebruiken en ook nog verlengen. Heb je interesse in een nieuwe licentie bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

De DrafSight mogelijkheden

Ieder DraftSight pakket biedt een specifieke set functionaliteiten. Een aantal van deze functionaliteiten zijn:

  • 2D tekenen en 3D design voor tekenen, modelleren, prototyping, produceren, lasersnijden en 3D printen.
  • Technische support en netwerklicenties voor bedrijven.
  • Uitgebreide 3D DWG design- en constraintmogelijkheden.
  • API mogelijkheden.

Lees meer over DraftSight >

Draftsight tablet interface

Heb je vragen over Design & Engineering?

Of hebben we naar aanleiding van deze pagina je interesse gewekt? Neem contact met ons op en we vertellen je graag alles. 

Contact met CAD2M'er
Contact Bas CAD2M

Dit vind je vast ook interessant

Product lifecycle management CAD2M
Wat is een Bill of Material (BOM)?

Wat is een Bill of Material (BOM)?

In de maakindustrie kunnen we niet om de Bill of Material heen. Want voor ieder product dat je om je heen ziet, bestaat er een stuklijst, zoals we de Bill of Material ook wel noemen. Hierin staat alles wat je nodig hebt om het product te kunnen maken. Het kan dus gaan over de grondstoffen, maar ook over welke machines in welke volgorde nodig zijn om tot het eindproduct te komen.