Selecteer een pagina
Home > Actueel > Een extra voordeel creëren met SolidMetal

Een extra voordeel creëren met SolidMetal

16/12/2022

Bekijk SolidCAM's nieuwste uitvinding: SolidMetal. Via dit platform kom je direct in contact met potentiële kopers en verkopers binnen de metaalindustrie. Meer weten over het platform en hoe je je kunt registereren? CAD2M'er Wesley vertelt er graag meer over.
SolidMetal van SolidCAM
Als ondernemer ben je altijd bezig met je bedrijf te promoten. Dat doe je via verschillende online- en offline kanalen. Als metaalbewerker is dit niet anders. Je bouwt stevig aan je eigen website, zet social media kanalen op en zorgt voor verschillende soorten drukwerk. Maar om direct in contact te komen met kopers en verkopers in de metaalsector, heb je wellicht een andere impuls nodig.

SolidCAM’s SolidMetal

SolidCAM heeft een platform opgericht, die we SolidMetal noemen. Dit platform fungeert als een soort marktplaats waar kopers en verkopers van verspaande producten met elkaar in contact komen. Dat kan zijn om orders uit te wisselen, of om met elkaar te sparren over bepaalde machines en bewerkingen.

CAD2M’er Wesley vertelt in de video hiernaast meer over het platform >

Metaalbewerkers kunnen zich tentoonstellen aan potentiële klanten over de hele wereld. Dat doen zij door hun verschillende CNC machines te presenteren én te vertellen welke bewerkingen zij daarmee kunnen doen. Je stelt een profiel op door de volgende gegevens in te voeren:

  • Lijst van beschikbare CNC machines
  • Mogelijkheden binnen de werkplaats
  • Materialen die je bewerkt
  • Industrieën waarvoor je werkt
  • Soort productie activiteit, bijvoorbeeld massaproductie of prototypes
  • Je website en sociale media

Hoe neem je deel aan de community?

Om een plek op het platform te bemachtigen, zijn er een aantal criteria. Zo dien je te beschikken over een module iMachining en een actief SolidCAM onderhoudscontract. Registratie en een plek op het platform is kosteloos.

Contact Wesley CAM CTA

Voldoe je aan de bovenstaande criteria?

En wil je je registreren op het platform? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag op weg.
Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.