Selecteer een pagina
Home > Actueel > Henry Gerritsen al 25 jaar CAD2M’er

Henry Gerritsen al 25 jaar CAD2M’er

06/10/2022

Een extra feestelijke gezamenlijke CAD2M lunch deze maand. We vierden het 25-jarig jubileum van CAD2M'er Henry Gerritsen. Een prachtige mijlpaal voor deze betrokken CAD2M'er. Alle reden om hem eens in het zonnetje te zetten.
25 jaar CAD2M'er

CAD2M zou CAD2M niet zijn zonder Henry Gerritsen, zo begonnen we het ‘maak kennis met Henry verhaal’ enkele weken geleden. Daarin werd duidelijk dat Henry een zeer gewaardeerde vaste kracht is bij CAD2M en dat al héél wat jaren. Op 1 oktober was Henry dan ook op de kop af 25 jaar een CAD2M’er. Reden voor een feestje!

De gezamenlijke CAD2M lunch stond deze maand daarom in het teken van Henry, want 25 jaar een CAD2M’er dat is iets om trots op te zijn. De kantine werd feestelijk aangekleed en Henry werd verrast met bloemen, een kaart met persoonlijke felicitaties van alle CAD2M’ers, een tegoedbon voor een smakelijke avond en een speciaal ontworpen beeld. Natuurlijk mochten mooie woorden van Jaap Holweg (Manager Professional Services) & Alfred Uytdewillegen (CEO) niet ontbreken.

CAD2M'er Henry 25 jaar

Aanpassingsvermogen

Henry heeft in de afgelopen 25 jaar heel wat veranderingen meegemaakt. Hij noemde zichzelf eerder al het manusje-van-alles. En daar is niks aan gelogen merkt ook Alfred op: “CAD2M heeft verschillende transities ondergaan de afgelopen jaren en dat vergt veel flexibiliteit van medewerkers. Bewonderenswaardig is het hoe Henry daarmee is omgegaan.”

“CAD2M is een groeiend bedrijf en dat betekent dat functies en afdelingen veranderen, ook die van Henry. Daarnaast staan de ontwikkelingen op softwaregebied en in de maakindustrie nooit stil.” Henry ging hierin moeiteloos mee en hij weet telkens weer waar hij zijn zeer technische kennis het best kan inzetten. Dit doet hij gelukkig nog steeds met veel passie, kwaliteit en plezier. Lees hier meer over Henry als CAD2M’er.

Jubileum CAD2M'er Henry Gerritsen

Goede afwisseling

Iedereen die Henry een beetje kent weet dat hij kritisch is, maar ook altijd in is voor wat lol. Zo noemde Jaap bijvoorbeeld het op afstand uitzetten van computers van collega’s. Ook over de zakenreizen en het werken aan grote projecten kwamen leuke anekdotes naar voren. Henry is een hardwerkende kracht, maar komt hij even buurten dan is er altijd meteen leven op de afdeling.

Op naar de 50

De mooie woorden werden afgesloten met dat we eigenlijk allemaal hopen dat Henry nog een keer de 25 jaar vol gaat maken bij CAD2M. We zijn dankbaar dat hij al zoveel jaren een vaste kracht is binnen CAD2M, een pracht voorbeeld voor elke CAD2M’er. 

Henry, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Jaap Meeting CAD2M
bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.