Selecteer een pagina
Home > Actueel > Het CAD2M beursseizoen gaat van start

Het CAD2M beursseizoen gaat van start

02/09/2021

Dit jaar zijn we gelukkig weer te vinden op verschillende evenementen. In dit artikel lees je waar en wanneer je CAD2M binnenkort kunt vinden, met bijbehorende links om je bezoek alvast te plannen.

Het afgelopen jaar was het erg stil rondom beurzen. Maar dit jaar zijn we gelukkig weer te vinden op verschillende evenementen. Hieronder lees je waar en wanneer je CAD2M binnenkort kunt vinden, met bijbehorende links om je bezoek alvast te plannen.

Op de stand bij onze partner Hoffmann Group zijn wij te vinden op:

MACHINEERING van 8 tot en met 10 september in Brussel. Tijdens deze beurs draait alles om de (nieuwste) machines, tools, materialen en oplossingen om slim te ontwerpen en te ontwikkelen.

MACHINEERING bezoeken >

Machineering Brussel 2021

 

Standnummer: 153B

De Nederlandse Metaal Dagen (voorheen De Metaal Dagen). Dit jaar van 15 tot en met 17 september in de Brabanthallen in Den Bosch. De thema’s die aan bod komen zijn: industrie 4.0, digitalisering, procesoptimalisatie en productieverbetering.

Nederlandse Metaal dagen bezoeken >

 

Standnummer: B062

Met onze eigen stand vind je ons op Metavak

Metavak is het nationale vakevent voor de metaalbranche. Van 5 tot en met 7 oktober 2021 zijn onze CAD2M’ers aanwezig op stand nummer I112 in de evenementenhal in Gorinchem. Ze zullen je alles vertellen over Product Lifecycle Management, Additive Manufacturing, Manufacturing en Design & Engineering. 

Wij kijken er enorm naar uit om iedereen weer fysiek te zien. Mogen we jou ook (weer) ontmoeten? Hopelijk tot snel.

bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.