Selecteer een pagina
Home > Actueel > Het CAD2M beursseizoen gaat van start

Het CAD2M beursseizoen gaat van start

02/09/2021

Benedicte Jurok

Het afgelopen jaar was het erg stil rondom beurzen. Maar dit jaar zijn we gelukkig weer te vinden op verschillende evenementen. Hieronder lees je waar en wanneer je CAD2M binnenkort kunt vinden, met bijbehorende links om je bezoek alvast te plannen.

Op de stand bij onze partner Hoffmann Group zijn wij te vinden op:

MACHINEERING van 8 tot en met 10 september in Brussel. Tijdens deze beurs draait alles om de (nieuwste) machines, tools, materialen en oplossingen om slim te ontwerpen en te ontwikkelen.

MACHINEERING bezoeken >

Machineering Brussel 2021
Standnummer: 153B

De Nederlandse Metaal Dagen (voorheen De Metaal Dagen). Dit jaar van 15 tot en met 17 september in de Brabanthallen in Den Bosch. De thema’s die aan bod komen zijn: industrie 4.0, digitalisering, procesoptimalisatie en productieverbetering.

Nederlandse Metaal dagen bezoeken >

Standnummer: B062

Met onze eigen stand vind je ons op Metavak

Metavak is het nationale vakevent voor de metaalbranche. Van 5 tot en met 7 oktober 2021 zijn onze CAD2M’ers aanwezig op stand nummer I112 in de evenementenhal in Gorinchem. Ze zullen je alles vertellen over Product Lifecycle Management, Additive Manufacturing, Manufacturing en Design & Engineering. Bezoek alvast onze online stand om meer te lezen over onze beurspresentatie. Of plan meteen je Metavak bezoek.

Wij kijken er enorm naar uit om iedereen weer fysiek te zien. Mogen we jou ook (weer) ontmoeten? Hopelijk tot snel.

CAD2M helpt je verder

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

CAD2M bestaat 30 jaar
CAD2M viert 30e verjaardag: “Trots op wat ons verbindt”

CAD2M viert 30e verjaardag: “Trots op wat ons verbindt”

CAD2M bestaat vandaag (1 september 2021) 30 jaar! Een bijzondere mijlpaal, die drie decennia geleden gestalte kreeg in een slaapkamer. We laten het 30-jarige bestaan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan… De gebakjes voor alle CAD2M’ers die vandaag door CEO Alfred Uytdewilligen en Managing Director Bert Smeitink zijn uitgedeeld, zijn het startsein van een mooie periode voor ons allemaal.