Selecteer een pagina
Home > Actueel > Het CAD2M-gevoel als verbindende factor bij elk contactmoment

Het CAD2M-gevoel als verbindende factor bij elk contactmoment

01/07/2020

We zijn trots op de geluiden die we horen over onze collega's, waaronder service-, support- en salesmedewerkers. Zij hebben dagelijks contact met onze klanten. Lees meer over hún werk- en privéwereld.
support-engineer-cad2m

CAD2M staat voor service. En goede service is – in onze ogen – alleen te leveren als medewerkers een luisterend oor bieden én inspelen op alle wensen en behoeften. We zijn trots op de geluiden die we horen over onze collega’s, waaronder service-, support- en salesmedewerkers. Zij hebben dagelijks contact met onze klanten. Ditmaal dompelen we ons onder in hún werk- en privéwereld, wat leuke en persoonlijke verhalen oplevert.

 

Eerste aanspreekpunt

De helpdesk van CAD2M is als het ware een eerste filter voor inhoudelijke vragen van onze relaties over diensten en producten. “Wij helpen met van alles, van processen begeleiden tot functionaliteiten toevoegen of het gebruiksklaar maken van software, naar de wensen van de klant”, legt Support Engineer Lennart van der Burg een deel van zijn functie uit.

“Het leukste vraagstuk dat ik kan krijgen? Iets dat níet optimaal werkt binnen de software. Vervolgens ga ik reverse engineeren en het probleem achterhalen. Als ik een oorzaak voor een bepaald probleem vind – en dit kan oplossen voor de klant – geeft dat voor mij een kick. Dit dragen we dan ook weer aan bij SOLIDWORKS, zodat het in een volgende update kan worden opgelost”, vertelt Lennart.

“Door zo snel mogelijk onze klanten van antwoord te voorzien, proberen we duurzame relaties met klanten te ontwikkelen”

Rabia Kumurcu, Inside Sales, CAD2M.

 

Jong talent de kans geven

Rabia Kumurcu zoekt vanuit haar functie vaak zélf het contact met de klant. Rabia werkt als verbindingsstuk tussen de klanten en onze Business Development Managers, maar zorgt er ook vaak zélf al voor dat klantvragen worden beantwoord. CAD2M gaat zelf op zoek naar die behoeften. “Op die manier proberen we duurzame relaties met klanten te ontwikkelen”, aldus Rabia.

Arno, tegenwoordig werkzaam bij team Marketing, heeft binnen CAD2M ook een Inside Sales-rol: “Daarin ondersteunde ik onze Business Development Manager in de CAM-unit. Omdat ik regelmatig met klanten in contact stond, kon ik waardevolle feedback doorgeven. Bijvoorbeeld aan de hand van klanttevredenheidsonderzoeken.”

Het tweetal, 25 jaren jong, beweegt mee met klanten en optimaliseert hun processen. Rabia: “Ik ben er best trots op dat dit al is gelukt in mijn eerste paar maanden. Wat ik óók mooi vind, is de diversiteit binnen CAD2M. Hier worden verschillende culturen samengebracht.”

rabia praat over haar rol binnen CAD2M
Foto: Rabia vertelt enthousiast over haar functie binnen CAD2M

 

Elkaar verder helpen; daar draait het om

Het helpen van mensen. In elk vraaggesprek komt het terug; het loopt als rode draad door CAD2M heen. Niet alleen op de werkvloer, maar ook privé. We vragen Stef Kohlmann (Support Engineer) hiernaar. “Het contact met klanten vind ik het leukste aan mijn werk. Ik heb het gevoel dat ik nu écht kan helpen. Mijn moeder zei altijd dat ik in de zorg terecht zou komen. En deels is dat wel waar, omdat ik in mijn vrije tijd graag kinderen met een rugzakje ondersteun, soms een heel weekend lang. Daar haal ik ook veel voldoening uit.”

Annemiek de Vries coördineert onder meer trainingen en is eveneens ‘zorgzaam ingesteld’. Niet gek dat ze heeft geholpen met het opzetten van de hele Customer Care bij CAD2M. “Daar ben ik echt wel trots op”, zegt de verbinder pur sang. “Ik probeer de juiste vragen te stellen en door te vragen om tot de échte behoeften van klanten door te dringen. Verder ben ik erg trots op de samenwerking die we met onze collega’s hebben. Een goede sfeer is zó belangrijk en dat is hier zeker het geval.”

CAD2M helpt je verder

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant