Selecteer een pagina
Home > Actueel > Maak kennis met Cindy Masselink, CAD2M’s Project Administration Lead

Maak kennis met Cindy Masselink, CAD2M’s Project Administration Lead

01/06/2022

Cindy Masselink is al 20 jaar werkzaam bij CAD2M en vervult de functie van Project Administration Lead. Maar dat is niet altijd zo geweest. We gingen het gesprek met Cindy aan over 20 jaar CAD2M, haar huidige rol en het inzetten van haar talenten.
Cindy-masselink-project-administration-lead-cad2m

De Zelhemse Cindy is al 20 jaar werkzaam bij CAD2M. Inmiddels vervult ze de functie van Project Administration Lead. Maar dat is niet altijd zo geweest. “Ik ben in 2002 begonnen als receptioniste. Vervolgens ben ik actief geweest op de afdeling administratie en orderverwerking”, vertelt ze. We gingen het gesprek met Cindy aan over 20 jaar CAD2M, haar huidige rol en het inzetten van haar talenten.

Werken bij CAD2M

“Waarom ik al 20 jaar een CAD2M’er ben?”, herhaalt Cindy. “De ongedwongen sfeer, collega-CAD2M’ers en iedereen die in haar of zijn waarde wordt gelaten, zijn voor mij kenmerken van werken bij CAD2M. Daar hecht ik waarde aan en dat maakt dat ik nog altijd met plezier naar mijn werk ga.”

“Daarbij heb ik in die tijd een band opgebouwd met de organisatie en mijn collega’s”, vertelt Cindy. “Ik weet wat ik hier heb, en dat lever ik niet zomaar in. Mijn mooiste herinneringen? De CAD2M relatiedagen. Ik herinner mij specifiek de edities van 2007, 2008 en 2009. Samen met CAD2M’ers, klanten en leveranciers verzamelden we ons bij Burger’s Zoo in Arnhem voor verschillende informele activiteiten, een etentje en een rondje langs de dieren.”

CAD2M-archief-burgers-zoo

Foto: Relatiedag in 2007 in Burger’s Zoo

cindy-maak kennis-met-cad2m

Vervulde rollen

CAD2M bestaat inmiddels 30 jaar en is in die tijd erg gegroeid. Daar vertelt Managing Director Bert in een ander artikel meer over. “Toen ik 20 jaar geleden binnenkwam, ben ik begonnen op de receptie. Daar verwelkomde ik bezoekers en beantwoordde ik de telefoon. Maar zorgde ik óók voor het verwerken van orders, samen met het factureren en inkopen van new business en verlenging van onderhoudscontracten.”

De groei van CAD2M betekende dat er meer personeel werd aangetrokken. “We mochten Tania verwelkomen en die nam destijds mijn taken bij de receptie over. Ik kon mezelf meer gaan richten op new business werkzaamheden en het verlengen van onderhoudscontracten. Dat heb ik jaren mogen doen, eerst alleen, maar vanwege groei met Debby. Toen het uiteindelijk niet meer uitdagend was, bood CAD2M me een nieuwe rol aan.”

“Inmiddels vervul ik de functie ‘Project Administration Lead’, een uitdagende functie omdat ik fungeer als spin in het web”, gaat Cindy verder. “Ik hou ervan om van niets iets te maken. Dat heb ik in 20 jaar dienstverband veel mogen doen. En omdat we blijven groeien, mag ik dat in mijn huidige rol weer bewerkstelligen.”

Cindy zorgt er inmiddels voor dat er een centrale planning is voor alle CAD2M consultants. “Dat biedt overzicht en transparantie. Daarbij heeft de consultant door de juiste planning meer tijd over voor de opdracht bij de klant. Maar vóórdat we een efficiënte planning hadden gerealiseerd, moesten er een aantal interne processen worden verbeterd, zoals het maken van een koppeling tussen ons CRM en andere systemen”, legt Cindy uit.

Talenten

Van niets iets maken, is Cindy op het lijf geschreven wanneer we kijken naar haar talenten. “Communicatie, Verantwoordelijkheidsbesef en Hersteldrang zijn talenten die dominant zijn volgens het Talentgericht Werken programma”, vertelt ze. “Daar kan ik me wel in vinden. Ik bezit een behoorlijke drive om dingen goed te doen en voel me verantwoordelijk voor gemaakte beloftes. Dat samen met mijn talent voor communiceren, maakt dat ik een spin in het web binnen CAD2M kan zijn”.

Pony’s en volleybal

Naast haar werk bij CAD2M geniet Cindy van haar gezinsleven. “Ik woon in Zelhem, samen met mijn man en twee kinderen (10 & 12 jaar). Onze grote hobby zijn onze pony’s. Inmiddels hebben we het aantal teruggebracht naar vijf 5 ponys”. Cindy vertelt verder over één van haar pony’s: “King is onze trots. Het is een zelf gefokte Welsh pony en inmiddels is hij goedgekeurd door het Nederlandse stamboek”.

Cindy-masselink-CAD2M

Verder is Cindy actief bij Volleybalvereniging Sparta in Zelhem. “Ik heb zelf altijd in de zaal gestaan, maar inmiddels heb ik mijn zaalschoenen aan de wilgen gehangen”, zegt ze. Dat betekent echter niet dat ze weg is bij de vereniging. ”Ik zit in de technische commissie, ik fungeer als scheidsrechter en ben verantwoordelijk voor de leden administratie.”

bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.