Selecteer een pagina
Home > Actueel > Maak kennis met onze nieuwe Business Manager: Theo Kok

Maak kennis met onze nieuwe Business Manager: Theo Kok

29/04/2021

Maak kennis met Theo Kok, CAD2M's nieuwe Business manager. Doordat CAD2M continue vooruit kijkt en stappen maakt om toekomstplannen te verwezenlijken, is hij een zeer welkome versterking.
Theo Kok over nieuwe functie bij CAD2M

CAD2M kijkt vooruit, is constant in beweging en maakt stappen om toekomstplannen te verwezenlijken, ondanks deze gekke periode met COVID-19. Een mooie stap voor ons bedrijf is de komst van Theo Kok, de nieuwe Business Manager van CAD2M. Met zijn credo ‘Walk the talk’ past deze 53-jarige Brabander perfect bij onze Achterhoekse mentaliteit.

Theo Kok is een geboren en getogen Brabander, die houdt van wandelen, koken en lekker eten. Samen met zijn vrouw, twee zoons en dochter woont Theo in Gilze-Rijen. Toch rijdt hij graag richting de Achterhoek. Voor zijn werk, maar ook omdat het een mooie streek is. Zo gek veel verschilt de Achterhoek niet van Brabant. “De maakindustrie is enorm rondom Eindhoven, maar ook hier in de Achterhoek. Qua mentaliteit en bedrijfscultuur zie ik ook niet veel verschillen. Bij CAD2M heerst echt de cultuur dat we doen wat we zeggen.”

Loopbaan

De loopbaan van Theo loopt onder andere via Frencken Mechatronics in Eindhoven (14 jaar) naar Bronkhorst High Tech in Ruurlo, in de Achterhoek. “Bij Frenken werkten we heel nauw samen met Philips en ASML. In mijn werk stonden de volgende vragen centraal: ‘Waar is het bedrijf goed in, waar kunnen we nog beter in worden en welke klanten passen bij ons?” Bij Bronkhorst leerde Theo de Achterhoek en de maakindustrie in de regio goed kennen.

Walk the talk & CAD2M-gevoel

Het is dan ook geen toeval dat CAD2M op het pad van Theo kwam. Gelukkig bleek in gesprekken dat het CAD2M-gevoel hem aansprak en dat er sprake was van een wederzijdse klik. “Mijn eerste waarneming is dat CAD2M een ondernemend bedrijf is met veel praktijkervaring. Wat wij zeggen, dat doen we in de praktijk. Niet in de laatste plaats doordat we ook in ons eigen pand ontwikkelen”, laat Theo weten.

Leuk om te weten: Theo is na zijn studie gestart bij Philips en zijn eerste project was… een 3D CAD-pakket selecteren; de wereld is klein!

Theo in overleg met Taco bij CAD2M
Foto: Theo in overleg over nieuwe plannen, met Business Development Manager Taco Willemsen

Van CAD, CAM, en AM naar PLM

Bij CAD2M komt alles samen in de CAD-, CAM-, en AM-oplossingen, voor zowel het MKB als grootbedrijf, maar zeker ook op het PLM-vlak. Wat houdt PLM (Product Lifecycle Management) precies in? “Dit houdt in dat alle processen en afdelingen binnen bedrijven aan elkaar worden verbonden en niet los van elkaar lopen. Organisaties kennen deze oplossingen vaak nog niet, waardoor een wereld voor hen opengaat.”

Zo maakt CAD2M het verschil

“Voorheen heb ik bij bedrijven gewerkt waar een traject werd gestart voor een PLM-integratie.  Dat waren lastige trajecten om in het bedrijfsproces te gieten. En dát is juist waar CAD2M het verschil kan maken. We kijken ook naar organisaties en de bedrijfsprocessen en weten wat de ‘Best practices’ zijn. Die proberen we over te brengen. En dat zonder het menselijke en organisatorische aspect uit het oog te verliezen”, aldus Theo.

Samen groeien

De Brabander rijdt elke dag 1,5 uur om in Doetinchem samen met andere CAD2M’ers tot vindingrijke oplossingen te komen. “En daarin is voor mij het belangrijkste dat CAD2M’ers zich helemaal thuis voelen en doen waar ze goed in zijn.” Het gesprek eindigt met de vraag: ‘Met welke bedrijven wil jij graag om tafel?’ Theo: “Ik wil dolgraag ondernemers spreken die ondanks de lastige COVID-situatie naar de toekomst – en misschien wel anders naar de wereld – kijken. Ik zie mogelijkheden om dingen juist nu anders te doen. De aanleiding is vervelend, maar het kan mooie dingen opleveren, ook voor CAD2M.”

 

Theo Kok over nieuwe functie bij CAD2M
Foto: Theo vertelt meer over zichzelf en zijn drijfveren in zijn nieuwe functie bij CAD2M
CAD2M helpt je verder

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant