Selecteer een pagina
Home > Actueel > Maak kennis met onze Order Management Specialist, Tania Gončarova

Maak kennis met onze Order Management Specialist, Tania Gončarova

06/07/2021

Tania-Gončarova-CAD2M

“YA rabotayu v CAD2M (Ik werk bij CAD2M)”, begint Tania Gončarova haar verhaal. De woorden geven de roots van de goedlachse Order Management Specialist van CAD2M aan. “Ik ben geboren in Rusland, maar woon inmiddels alweer langer in Nederland dan ik in Rusland gewoond heb.” Met ruim 15 jaar aan ervaring als CAD2M’er, is Tania één van onze oudgedienden. Wie is ze en welke rol vervult ze binnen onze organisatie? Het is de hoogste tijd om eens op onderzoek uit te gaan en haar te vragen naar wat haar motiveert én haar bezig houdt.

 

Actiegerichte CAD2M’er

Wanneer we onder het genot van een kop koffie praten over de werkwijzen en motivatie van Tania, blijkt meteen dat haar instelling perfect aansluit op de producten en diensten van CAD2M: “Ik ben bij CAD2M gestart als receptioniste, in december 2005. In deze functie was ik altijd al bezig met projecten naast mijn primaire werkzaamheden en dat heeft mij geleid naar mijn huidige functie (Order Management Specialist). Bijna alles binnen de administratie van CAD2M is dan ook wel door mijn handen gegaan. Denk aan allerlei taken zoals orderverwerking van nieuwe licenties, onderhoudscontracten en 3D printers. Ook werkzaamheden binnen de receptie, planning, debiteuren en verlofadministratie heb ik uitgevoerd. 

Daarbij ben ik acht jaar lang één van CAD2M’s bedrijfshulpverleners geweest. Ik heb mezelf altijd, in welke rol dan ook, weten te motiveren. Enerzijds zorgt dit ervoor dat ik van iedere tak binnen CAD2M wel kennis heb. Anderzijds heb ik in die 15 jaar gemerkt dat ik mijn werkzaamheden steeds beter kan plannen, waardoor er tijd overblijft voor nieuwe taken. De efficiency verhogen kan ook op persoonlijk niveau.”

De eerste jaren in Nederland, heeft Tania gewoond in Friesland. Toen ze met het gezin voor nieuwe arbeidsmogelijkheden verhuisden naar de Achterhoek, lagen er ook kansen voor Tania zelf: “De eerste sollicitatie was meteen raak. Tijdens het gesprek met eigenaar Alfred Uytdewilligen voelde ik direct een klik. Het grappige is dat ik op dat moment nog geen ervaring genoot als receptioniste, maar wel kon aantonen dat ik nooit heb stilgezeten. Zo ben ik in Rusland bijvoorbeeld tegelzetter geweest. Achteraf begreep ik dat juist de veelzijdigheid van werkervaring en het tonen van lef door mijn emigratie, ervoor hebben gezorgd dat ik bij CAD2M kon starten. En kijk eens waar we nu staan.”

 

Russische Roots

De Russische roots van Tania vormt uiteraard een groot deel van haar identiteit. Alle reden om daar verder op in te gaan: “Ik ben geboren en opgegroeid in de buurt van het Oeralgebergte, in Rusland. Toen ik op mijn 17e slaagde voor wat wij de Havo noemen, ben ik met twee vriendinnen meegereisd naar Sebastopol (nu liggend op de Krim). Dat ligt 3000 kilometer van mijn geboortestad. Eigenlijk had ik op dat moment nog geen idee wat ik wilde, dus ben ik een opleiding tot tegelzetter gaan volgen. Dit vak heb ik vervolgens zes jaar in de praktijk mogen brengen als bouwvakker. Ook werd in die periode mijn eerste zoon geboren.”

Tania-Gončarova-CAD2M

 

Foto: De goedlachse Tania in gesprek over haar rol binnen CAD2M

“Toen ik een aantal jaren later met een vriendin een aantal mensen uit Nederland ontmoette in Sebastopol, zijn we uitgenodigd voor een vakantie naar Nederland. Ik werd verliefd op een Nederlandse man én het land. Zo ben ik uiteindelijk met mijn zoon, wederom 3000 kilometer verderop, naar Nederland geëmigreerd.” 

 

Trotse terugblik

In 15 jaar CAD2M heeft Tania veel gezien en meegemaakt. De groei van de organisatie en de verhuizing naar het huidige pand bijvoorbeeld. Ze legt uit: “Ik ben bij veel dingen geweest in die 15 jaar. Toen ik begon bij de organisatie pakte ik al het werk aan, wanneer ik zag dat er iets gebeuren moest. Dat is in die jaren nooit veranderd. Actiegerichtheid is iets dat mij altijd heeft gekenmerkt. Binnen deze organisatie geniet je ook de vrijheid om dit te doen. Daar komt bij dat we werken in een zeer spontane, informele bedrijfscultuur met een leuke club mensen. CAD2M’ers krijgen kansen om werk waar zij energie van krijgen, naar zich toe te trekken. Dit alles maakt dat ik nog altijd een onderdeel ben van CAD2M.”

 

Connectie als de sleutel

Het is mooi om te zien hoe de veelzijdigheid van haar functie óók in Tania’s privéleven te zien is. Ze vertelt over hoe het geven van lessen in een sportschool ervoor zorgen dat zij nog altijd even gedreven is en met de juiste dosis positiviteit op kantoor verschijnt. “Ik krijg erg veel energie van het geven van lessen. Zo heb ik in het verleden zes keer per week de lessen Body Balance, Aerial Yoga en Yin Yoga verzorgd in de regio. Dit ben ik inmiddels wel gaan afbouwen om tijd te maken voor het uitoefenen van de therapie waar ik verschillende opleidingen voor heb gedaan. Denk hierbij aan Hypnotherapie, EMDR, EFT, Shambhala MDH, PSY 2.0, etc.” 

Tania-Gončarova-CAD2M-Order

 

Foto: Tania vertelt openhartig over haar verleden, drive en waar ze haar voldoening en energie uit haalt.

“Ik vergelijk mijn behandelingen voor de grap wel eens met de oplossingen van CAD2M, zoals 3DEXPERIENCE® en SOLIDWORKS. In mijn beleving vormt de connectie met mijn cliënt ook een ‘platform’ en zijn mijn vaardigheden en technieken de ‘gereedschappen’ die ik inzet. Het fijne aan de therapieën en lessen die ik verzorg, is dat ik buiten mijn vaste baan bij CAD2M, mezelf kan blijven ontwikkelen en daarmee meer van waarde kan zijn voor mensen die op mijn pad komen.”

CAD2M helpt je verder

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant