Selecteer een pagina
Home > Actueel > Overname SLIK Solutions draagt bij aan verstevigen PLM-positie

Overname SLIK Solutions draagt bij aan verstevigen PLM-positie

04/08/2023

CAD2M is er opnieuw in geslaagd om een overname te doen, ditmaal door het verwerven van de business en medewerkers van SLIK Solutions. Het sluit aan bij de ambitie die we hebben. Lees in dit artikel meer over deze overname.
Alfred voor pand CAD2M

CAD2M is er opnieuw in geslaagd om een overname te doen, ditmaal door het verwerven van de business en medewerkers van SLIK Solutions. Deze overname sluit geheel aan bij de ambitie van CAD2M. Het is de tweede overname in korte tijd. Eind 2022 namen we reeds het bedrijf ‘Aceriworks’ over.

Gericht op zoek

De overname van SLIK Solutions past volledig in de strategie van CAD2M om ook de partner
te zijn voor Product Lifecycle Management-vraagstukken (PLM). “Bij steeds meer van onze relaties is er veel behoefte aan het integreren en verbinden van meerdere afdelingen met centrale product data. Het antwoord op deze behoefte wordt gevonden in PLM. Het is dan ook niet voor niks dat we ons met CAD2M richten op het verstevigen en verbreden van onze PLM-kennis”, geeft CEO Alfred Uytdewilligen de reden voor deze overname weer.

Slimmer en sneller

Zoals je wellicht wel weet, identificeren we onszelf als de beste partner in de maakindustrie. Alfred: “Dat drijft ons.
Dan is een investering in kennis een logische stap.” De ontwikkelingen binnen de technische maakindustrie gaan snel. “We nemen onze relaties daarin mee en bereiden ze voor op de toekomst. De concurrentie voor technische maakbedrijven is groot. Maar door slimmer te zijn en efficiëntie aan te brengen, is al een grote stap te maken. Daarvoor zijn vindingrijke oplossingen nodig en daar is CAD2M sterk in”, aldus Uytdewilligen.
bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.