Selecteer een pagina
Home > Actueel > Plezierig ‘CAD2M’en’ met Renate Garritsen

Plezierig ‘CAD2M’en’ met Renate Garritsen

28/11/2022

Maak kennis met Renate Garritsen. Onze Customer Service Medewerkster vertelt meer over haar rol. Maar ook over de uitdagingen waarmee zij te maken heeft en haar vrijetijdsbesteding.
CAD2M'er Renate
Sinds november 2021 is Renate Garritsen CAD2M’er. De geboren en getogen Hengeloër vertelt meer over haar rol bij CAD2M: “Ik werk graag met cijfers, ben veelal administratief bezig en het contact met klanten vind ik erg leuk. Dat komt allemaal mooi samen in deze functie“. Tevens vertelt Renate over de uitdagingen waarmee zij te maken heeft én over haar vrijetijdsbesteding.

Perfecte match

Met een achtergrond in de makelaardij, de bank, het onderwijs en de omgevingsdienst Achterhoek, is Renate vorig jaar bij CAD2M gestart als Customer Service Medewerkster. “De ‘perfect match’, zo blijkt”, steekt Renate van wal. “Ik ben begonnen in een hectische periode, althans zo ervaar ik het. Maar het is wel ontzettend leuk. Ik heb het plezier bij CAD2M helemaal gevonden en het gevoel dat ik een jaar geleden had, is onveranderd.”

Renate aan telefoon
Dat heeft onder meer te maken met de uitdagingen die er liggen. Renate: “De afdeling Customer Care wordt opnieuw ingericht, na een aantal verschuivingen die intern hebben plaatsgevonden. Daar hoop ik, samen met mijn team, een mooie rol van betekenis te kunnen vervullen.“

Uitdagingen en voldoening

Het is dan ook direct de uitdaging waar Renate veel voldoening uit haalt. “Al die veranderingen, mede door de groei van CAD2M, maakt dat er nieuwe werkprocessen moeten komen. Ook intern streven we immers naar efficiëntie.”
“Van CAD2M krijg ik de tijd en ruimte om mee te denken aan die nieuwe werkprocessen. Daar krijg ik naast mijn administratieve taken als: het inkopen van licenties en afhandelen van nieuwe onderhoudscontracten, ontzettend veel energie van.”

(Nabije) toekomst

Renate kijkt uit naar het verder vormgeven van haar rol en het team dat nog maar net staat. “Er komt nog genoeg bij kijken. We focussen ons op het inregelen van ons Customer Care team, maar daarnaast gaan we op korte termijn ook over op een nieuw inkoopsysteem. De eerste cursusdagen hier voor hebben we inmiddels gevolgd, zodat we onze klanten na de implementatie goed kunnen blijven helpen.”

CAD2M-Customer_Serivce
“Want dat is uiteindelijk waar het om draait bij CAD2M: de binding met onze klanten. Samen groeien staat in onze missie, niet waar?!” We horen het op meerdere afdelingen. De CAD2M’er maakt uiteindelijk het verschil bij onze klant.

Graag aan de bal

Niet alleen bij CAD2M is Renate graag aan de bal. Ze vormt samen met haar man Jeroen en twee dochters (15 en 13) een actief gezin. “Zelf ben ik begonnen met volleyballen bij Morgana DVO in Hengelo, toen ik negen jaar was. Inmiddels heb ik door aanhoudend blessureleed mijn zaalschoenen aan de wilgen gehangen”, vertelt Renate.

“Om aan m’n beweging te blijven komen probeer ik nu twee keer per week met de fiets naar Doetinchem te komen. Dat is toch een kleine 30 kilometer per dag”, vult Renate aan.

Gelukkig voor Renate blijven de ‘Garritsens’ verbonden aan Morgana DVO. “Zelf blijf ik actief binnen de vereniging en coach ik één van de jeugdteams. Mijn dochters treden als speelsters verder in mijn voetsporen.”
“Naast mijn leven bij DVO en CAD2M zijn we graag buiten en wandelen we geregeld door de mooie Achterhoek. Ook spreken we met vrienden af om de gezelligheid op te zoeken”, sluit Renate af.
CAD2M Renate Customer Service
bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.