Selecteer een pagina
Home > Actueel > Ben je in het bezit van SolidCAM onderhoud?

Ben je in het bezit van SolidCAM onderhoud?

16/09/2021

Arno de Knegt

Content Marketeer
SolidCAM 2.5D Training CAD2M

Een SolidCAM licentie koop je eenmalig. Maar wanneer je met de nieuwste versies wilt blijven werken, heb je actief onderhoud nodig. Vanaf 1 januari 2022 gaat ook voor SolidCAM backdating gelden voor onderhoud. Wat dat precies inhoudt leggen we in dit artikel uit.

Wat is onderhoud?

Om altijd met de laatste versies te werken kun je onderhoud afsluiten op je SolidCAM licentie. Hiervoor betaal je jaarlijks een bedrag, afhankelijk van het aantal modules dat je gebruikt binnen SolidCAM. Deze investering verdient zich terug doordat je te allen tijde werkt met de meest recente software, met daarin de nieuwste ontwikkelingen. Dit draagt bij aan een sneller en meer gestroomlijnd programmeerproces. Loop je vast tijdens dit proces of heb je vragen, dan staan de CAD2M helpdesk en de internationale support van SolidCAM voor je klaar.

Heb je in het verleden ervoor gekozen om het onderhoudscontract niet te verlengen? Dan is nu je kans om weer te verlengen, want er komen belangrijke veranderingen aan!

Veranderingen per 1 januari 2022

Per 1 januari 2022 gaat SolidCAM dezelfde regels hanteren als SOLIDWORKS. Dat houdt in dat gebruikers die hun onderhoud niet op tijd hebben vernieuwd, met terugwerkende kracht betalen voor de periode dat ze géén gebruik maakten van actief onderhoud. Dit tot maximaal drie jaar terug.

Kortom: keer voor 1 januari a.s. terug in onderhoud, dan betaal je alleen nog voor het komende jaar.

SolidCAM 2021

Je krijgt dan toegang tot SolidCAM 2021, met alle voordelen. Hier lees je alles over What’s New in SolidCAM 2021. Inmiddels is SolidCAM 2021 SP 3 gelanceerd tijdens SolidCAM Virtual Summit. Lees hier meer over de laatste versie service pack 3.

Wat CAD2M voor jouw manufacturing kan betekenen?

Van CAM oplossing, tot consultancy en het ontwikkelen van de juiste post processor. Neem contact op en we vertellen je alles. 

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

CAM-consultant-over-frezen
Frezen is een vak

Frezen is een vak

Eens in de zoveel tijd maak je kennis met één van onze collega’s. We spreken dit keer met Robin Splinter, CAM Consultant bij CAD2M en doorgewinterd verspaner. Hij vertelt je meer over dit vak en zijn rol binnen CAD2M.