Selecteer een pagina
Home > Actueel > Tijdelijke SOLIDWORKS promo van Dassault Systèmes

Tijdelijke SOLIDWORKS promo van Dassault Systèmes

07/09/2022

CAD2M's partner Dassault Systèmes, ontwikkelaar van o.a. SOLIDWORKS en het 3DEXPERIENCE® portfolio, heeft een tijdelijke promo in het leven geroepen. Zoals je van CAD2M gewend bent, informeren we jou er graag over.
Promo SOLIDWORKS

We weten als geen ander dat de maakindustrie zich razendsnel ontwikkelt. Het productontwikkelproces wordt steeds complexer en dus ook de oplossingen voor jouw uitdaging(en). CAD2M richt zich op het toekomstbestendig maken van jouw maakbedrijf. Maar wij beseffen ons maar al te goed dat je op korte termijn te maken kunt hebben met uitdagingen die om een praktische aanpak vragen.

Tijdelijke SOLIDWORKS promo

Stijgende prijzen raken mensen momenteel wereldwijd in de portemonnee. Ook in de maakindustrie is dit duidelijk voel- en zichtbaar. Net als CAD2M, is Dassault Systèmes zich ervan bewust dat dit bij onze klanten speelt.

Daarom is er door onze partner een tijdelijke SOLIDWORKS promo in het leven geroepen. Hiermee profiteer je gedurende de maand september van 20% korting op SOLIDWORKS licenties en Multiproducts.

Bekijk de promo
CAD2M'er Taco aan telefoon

Denk je vooruit en wil je een SOLIDWORKS Term License of aan de slag met 3DEXPERIENCE®? Ook dan kunnen we je tijdens de promoperiode helpen aan een interessant aanbod. Laat ons via dit formulier weten dat je geïnteresseerd bent, dan neemt een CAD2M’er geheel vrijblijvend contact met je op.

bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.