Selecteer een pagina
Home > Actueel > Update zelf je SolidCAM licentie

Update zelf je SolidCAM licentie

31/03/2019

Controleer nu zelf de SolidCAM klantenomgeving op updates voor je licentie en download ze direct. Je kunt direct aan de slag en hoeft hiervoor dus geen contact meer op te nemen met ons. Bovendien download je direct je netwerklicentie.
SolidCAM 2.5D verspanen

Als klant van SolidCAM kun je vanaf nu zelf in de SolidCAM klanten omgeving controleren op updates voor je licentie en deze direct downloaden. Je hoeft hiervoor dus geen contact meer op te nemen met CAD2M en kunt direct aan de slag. Daarbij kun je nu ook zelf je netwerklicentie downloaden. Voorheen moest dit worden aangevraagd bij SolidCAM.

Als je onderhoud hebt op je SolidCAM licentie, werk je altijd met de nieuwste versie. Zonder onderhoud krijg je de update van het kalenderjaar waarin je onderhoud afliep. Je kunt overigens wel gewoon met deze oudere versie blijven werken.

Om toegang te krijgen tot updates voor je licentie, log je in op de website van SolidCAM. Navigeer vervolgens via het menu naar Onderhoud > Login & Downloads. Heb je nog geen logingegevens? Registreer je dan op de registratiepagina. Eenmaal ingelogd zie je een overzicht van beschikbare updates. Kies de gewenste download en je ontvangt automatisch de juiste versie.

Behalve updates voor je licentie kun je voor veel meer dingen in de klantomgeving terecht. Zo vind je er onder andere de meest recente versie van SolidCAM en InventorCAM, Engelstalige trainingsmanuals, tutorials en video’s waarmee je zelf jouw kennis kunt vergroten.

Haal meer meeste uit je licentie met de content in de klantomgeving!

Wat CAD2M voor jouw manufacturing kan betekenen?

Van CAM oplossing, tot consultancy en het ontwikkelen van de juiste post processor. Neem contact op en we vertellen je alles. 

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant