Selecteer een pagina
Home > Actueel > Verhoog je kennis online

Verhoog je kennis online

04/01/2021

We zijn inmiddels helemaal thuis in het geven van online klassikale trainingen. Waar het op het begin nog wel wennen was zijn we inmiddels wel gewend aan de nieuwe online leefstijl. Bram gaat verder in op het verhogen van kennis, zonder fysiek bij elkaar te komen.
CAD2M training werkplek

Inmiddels zijn we helemaal gewend aan onze nieuwe online leefstijl. Waar het in het begin nog wennen was aan het online vergaderen, de online vrijdagmiddagborrels en de online trainingen, weten we nu eigenlijk al niet meer beter. Dit bewijst maar weer hoe flexibel we zijn en hoe snel we onze weg vinden in nieuwe situaties. Ook onze CAD2M’ers zijn inmiddels helemaal thuis in het geven van online klassikale trainingen.

 

Haal het beste uit je engineer

Als bedrijf in de maakindustrie is het belangrijk, zeker in deze tijden, dat je medewerkers zich blijven ontwikkelen, uitdaging blijven zien en meeveren op de veranderingen in de markt. Wij CAD2M’ers bieden een breed scala aan trainingen, om het beste uit engineers te blijven halen. Deze trainingen variëren van het bijbrengen van de basisvaardigheden tot het leren van zeer geavanceerde mogelijkheden binnen onze software. Bekijk hier al onze trainingen >

 

Klassikaal en toch online

Door onze jarenlange ervaring in het geven van klassikale trainingen, zijn wij overtuigd van dit concept. Honderden cursisten hebben dit mogen ervaren en hebben op deze manier ook van elkaar kunnen leren. Door de COVID-maatregelen is er de zeer begrijpelijke behoefte aan online trainingen. Om de CAD2M kwaliteit te waarborgen hebben wij er voor gekozen om onze trainingslokalen zo in te richten dat het mogelijk is om aan alle klassikale trainingen online deel te nemen, door middel van een stabiele videoverbinding.

Voor elke training heb je de keuze:

 • Volg de klassikale training online, vanuit huis of je kantooromgeving
 • Volg de klassikale training in ons lokaal in Doetinchem of
  (met uiteraard inachtneming van de COVID-maatregelen)  

 

online trainingen klassikaal

 

Hoe ziet een online training eruit?

Deelnemen via Google Meet
Tijdens de training sta je in verbinding met het trainingslokaal en je medecursisten door middel van Google MeetDaarnaast kijkt de trainer met jou mee via het programma TeamViewer. Met dit programma krijg je de mogelijkheid om:

 • Op het scherm van de trainer mee te kijken;
 • Je scherm, na jouw toestemming, aan de trainer over te dragen waardoor jouw vragen optimaal beantwoord kunnen worden.
 • Ontvang het lesboek thuis
  Ter voorbereiding wordt, een week van te voren, het CAD2M lesboek opgestuurd naar de deelnemers. Hierdoor is de online training makkelijk te volgen en kan het boek geraadpleegd worden bij het maken van de trainingsopdrachten.
 • Dit heb je nodig
  Om de training ten volste te benutten raden wij deelnemers aan om een  stabiele internetverbinding van minimaal 4Mb/s te hebben. Daarnaast is het noodzakelijk om met twee beeldschermen te werken. Dit maakt het mogelijk om tegelijkertijd de training te volgen en te werken in de eigen omgeving.

 

Toe aan het verdiepen van je (maak) kennis? 

Kijk op onze trainingspagina voor meer informatie over ons (online) trainingsaanbod. Waar ook de gewenste voorkennis, beschikbare datums en prijzen worden uitgelicht. Heb je een passende training gevonden? Meld je of jouw medewerker(s) eenvoudig aan via het formulier op de pagina en laat ons weten of de training in ons lokaal in Doetinchem of online wordt gevolgd. 

bert CAD2M

Leuk dat deze CAD2M update je interesse heeft gewekt

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op en we vertellen je alles over ons en onze oplossingen. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

Foutmelding update SOLIDWORKS 2024
Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Bug in SOLIDWORKS 2024 update

Er is een bug aangetroffen in de SOLIDWORKS 2024 update, waardoor klanten die hun standalone licentie(s) willen updaten, mogelijk een foutmelding krijgen en de software niet meer kunnen openen. Dit is gelukkig eenvoudig te omzeilen met de juiste stappen. Lees hier hoe je dat doet.