CAD2M Tools

CAD2M is veel meer dan alleen een reseller van SOLIDWORKS en 3DEXPERIENCE®. Zo hebben we ook een portfolio met producten die we zelf ontworpen hebben: onze CAD2M Tools. Dit zijn krachtige toevoegingen en integraties voor SOLIDWORKS, SOLIDWORKS PDM en 3DEXPERIENCE®, zodat je het maximale uit de software kunt halen. Lees hier meer.

Contact met CAD2M'er

Maak kennis met de CAD2M Tools

Door de jaren heen hebben we ervaren dat veel engineers tegen dezelfde problemen aanlopen. Denk aan een slechte samenwerking tussen SOLIDWORKS PDM en de ERP software omdat er geen integratie is tussen beide systemen, of het niet kunnen opstarten van SOLIDWORKS in verband met een nog geactiveerde licentie op een andere PC. Problemen die we met onze zelfontwikkelde CAD2M Tools eenvoudig kunnen oplossen.

ERP koppeling

Een ERP koppeling of ERP integratie zorgt voor een naadloze en snelle dataoverdracht tussen enerzijds je ERP systeem en anderzijds SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS PDM of 3DEXPERIENCE® EBOM/MBOM. Met deze integratie kun je rechtstreeks artikelen, stuklijsten en documenten aanmaken en updaten in je ERP systeem.

Bij CAD2M bieden we een ERP integratie aan voor verschillende bekende ERP systemen, maar we kunnen ook minder bekende ERP software integreren dankzij onze universele XML/CSV koppeling.

Lees meer over onze ERP koppelingen >

SOLIDWORKS PDM tools

Wil je bepaalde taken binnen SOLIDWORKS PDM (Professional) automatiseren zodat je dit niet meer handmatig hoeft te doen? En wil je de processen versnellen en vergemakkelijken? De SOLIDWORKS PDM tools vergemakkelijken het werken met SOLIDWORKS PDM.

Lees meer over de SOLIDWORKS PDM tools >

CAD2M PowerTools

De CAD2M PowerTools zijn acht krachtige toevoegingen op de bestaande SOLIDWORKS (PDM) functionaliteiten die we voor je hebben samengebundeld in een pakket die je voor een klein jaarlijks bedrag kunt afnemen.

Ontdek onze CAD2M PowerTools >

Maatwerk CAD2M Tools

Naast ERP koppelingen, PDM tools en onze PowerTools bieden we tevens maakwerk CAD2M tools aan, waarbij onze consultants op basis van jouw wensen, eisen en behoeften een tool op maat maken. Neem contact met ons op om eventuele maatwerkoplossingen te bespreken. Grote kans dat wij een oplossing voor jouw vraagstuk hebben.

Taco Willemsen

Benieuwd hoe CAD2M Tools jouw processen kunnen optimaliseren?

Wil je graag een CAD2M’er spreken om de mogelijkheden van CAD2M Tools voor jouw organisatie te bespreken? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij helpen je graag op weg!

Contact met CAD2M'er