Selecteer een pagina
Collaborative Business Innovator CAD2M

Collaborative Business Innovator

Is één van de rollen binnen het zeer uitgebreide 3DEXPERIENCE®Platform. Het is een overkoepelende samenwerkingsrol die iedereen nodig heeft, om met het 3DEXPERIENCE® Platform aan de slag te kunnen. Op deze pagina laten we je kennis maken met deze rol én CAD2M

Contact met CAD2M'er

Maak kennis met de rol Collaborative Business Innovator

CAD2M’er Arno neemt je mee in de 3DEXPERIENCE® omgeving

Wat is de Collaborative Business Innovator rol?

Met de Collaborative Business Innovator rol krijg je toegang tot het 3DEXPERIENCE® Platform. De rol bestaat uit een verzameling apps, die je helpen om je productontwikkelingsproces te stroomlijnen, van ontwerp en productie tot marketing en service. Verbind je medewerkers, leveranciers, klanten en zelfs consumenten digitaal met elkaar in één gebruiksvriendelijke cloud omgeving.

 

De verschillende apps van de Collaborative Business Innovator rol kunnen we onderverdelen in vier groepen:

Al je informatie en data op één overzichtelijke plek

  • 3DDashboard: de startplek van je dagelijkse werk Eigen de plek waar al je apps tot leven komen.
  • 3DPlay: bekijk en analyseer alle data, zoals 3D modellen, direct in je webbrowser.

Samenwerken binnen de gehele organisatie

  • 3DSwym: deel ontwerpen met collega’s, klanten en leveranciers door SOLIDWORKS bestanden eenvoudig in de app te slepen. Bespaar volle e-mailboxen.
  • 3DNotifications: ontvang notificaties van activiteiten op het platform en in de apps. Je blijft continu op de hoogte van de activiteiten

Veilig delen en opslaan van alle data

  • 3DDrive: bestanden veilig opslaan en beheren in de cloud.
  • 3DSearch &6WTags: intelligent zoeken naar en beheren van intellectueel eigendom.

Contact met communities, leveranciers en producten

  • 3DEXPERIENCE® Marketplace: kom in contact met producenten en leveranciers om je ontwerpen te ontwikkelen.
  • Gebruikers Communities: vraag anderen (ook buiten je eigen organisatie) om hulp en feedback bij ontwerpvraagstukken.

De voordelen van het 3DEXPERIENCE® Platform

Omdat er naast deze rol nog heel veel andere rollen binnen het 3DEXPERIENCE® Platform bestaan, kun je heel eenvoudig verschillende facetten binnen het productontwikkelingsproces aan elkaar koppelen. Want sneller, beter en leuker (samen)werken zijn de codewoorden van het 3DEXPERIENCE®Platform. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voordelen je dat kan opleveren lees op de 3DEXPERIENCE® Platform pagina.

Meer over 3DEXPERIENCE
Sneller werken door
betere communicatie

Webinar terugkijken

Kijk de webinar 'Samen maak(t) je sneller' terug

In de praktijk merkt CAD2M dat de samenwerking tussen alle afdelingen en belanghebbenden één van de sleutelelementen is om sneller tot een gewenst resultaat te komen. Daarom laten we jou in deze webinar zien wat het stroomlijnen van processen én de onderlinge communicatie op het 3DEXPERIENCE® Platform aan tijdwinst kan opleveren.

Tijdwinst met 3DEXPERIENCE

Webinar terugkijken

Dit zijn wij. CAD2M.

Bij CAD2M worden wij pas echt enthousiast wanneer we het optimale uit bedrijfsprocessen kunnen halen. Dat gaat veel verder dan het leveren van de beste software- en cloudoplossingen. Want hoe zorgen wij nu dat jouw bedrijf zorgeloos kan starten op het 3DEXPERIENCE® Platform?

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Er zijn ontzettend veel verschillende rollen binnen de 3DEXPERIENCE® omgeving. Wij, bij CAD2M, delen de rollen op in 4 gebieden, rollen binnen:

SOLIDWORKS (ontwerpen) in de cloud >
SIMULIA (simuleren) in de cloud >
ENOVIA (beheren) in de cloud >
DELMIA (produceren) in de cloud >

Antwoord:
Die vraag horen we vaak, maar daar is eigenlijk niet heel eenvoudig een antwoord op te geven. Het 3DEXPERIENCE® Platform  is een zeer uitgebreid product, met oneindig veel mogelijkheden en daarom lichten wij dit liever persoonlijk toe. Onze CAD2M’ers zitten klaar om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

 

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Dat kan zeker. Heb je al een SOLIDWORKS licentie dan werk je aan je ontwerp op je eigen PC via de bekende desktop versie. Met de rol Collaborative Designer voor SOLIDWORKS maak je een directe naadloze koppeling naar het Platform.

Maar kies je voor de rol 3D Creator dan kun je vanuit elke willekeurige internetbrowser ontwerpen in een SOLIDWORKS-omgeving.

Lees meer over SOLIDWORKS in de cloud >

Wil jij meer weten over deze rol?

Neem contact met ons op en wij vertellen je alles of we laten je geheel vrijblijvend een demo zien, zodat je zelf kunt ervaren wat de voordelen zijn van (samen)werken in een cloudomgeving.

Contact met CAD2M'er

3DEXPERIENCE® in de praktijk

Zo zet dddrop 3DEXPERIENCE® in

In deze video zie je op welke manier het 3DEXPERIENCE® Platform ervoor zorgt dat de, door dddrop ontwikkelde en geproduceerde 3D printers, sneller op de markt komen. 

Bekijk de video