Selecteer een pagina
Collaborative industry innovator 3DEXPERIENCE

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator is een ENOVIA rol binnen het zeer uitgebreide 3DEXPERIENCE® (cloud) platform. Door middel van deze rol krijg je maximaal inzicht in en controle over elk type data (ook multi-CAD) op het cloudplatform. Maak op deze pagina kennis CAD2M en de Collaborative Industry Innovator rol.

Contact met CAD2M'er

Maak kennis met de 3DEXPERIENCE® omgeving

CAD2M’er Arno neemt je mee in de 3DEXPERIENCE® omgeving

Waarom kies je voor de Collaborative Industry Innovator rol?

Bij een het ontwikkelen van een product komen oneindig veel bestanden en vaak verschillende CAD oplossingen kijken. Om al deze bestanden, van ontwerp tot marketing, goed te kunnen documenteren, bundelen en altijd toegankelijk te hebben is Collaborative Industry Innovator rol opgericht.

Deze rol helpt je het databeheer rondom het productontwikkelingsproces goed in te richten in de cloudomgeving, zodat het ook nog eens altijd en overal beschikbaar is. Van gegevensbeheer, levenscyclusbeheer, revisie- en versiebeheer, workflow- / routebeheer, probleem- en veranderingsbeheer, beoordelingsmogelijkheden en taakbeheer alles in één omgeving.

Nooit meer bestanden kwijt

Al je data rondom je productontwikkeling, zoals CAD-gegevens, simulatiemodellen en documentatie beheer je eenvoudig en overzichtelijk op het platform. Door de cloudoplossing is het overal, altijd en voor alle betrokkenen op een veilig manier toegankelijk.

Maak eenvoudig dashboards

Alle taken sleep je eenvoudig in een dashboard, waar je ze beheert en toe wijst aan teamleden. Je stelt hierbij eenvoudig prioriteiten om je teamleden te helpen en je planning te blijven volgen.

Los problemen sneller op

Je lost problemen sneller op door ze eenvoudig vast te leggen en er over te communiceren via het platform. Doordat je het probleem direct aan het 3D-model kunt hangen, weet iedereen waar het over gaat en kun je samen met de juiste betrokkennen snel het probleem analyseren en een oplossing bedenken

Communiceer makkelijker binnen en buiten de organisatie

Je kunt eenvoudig met meerdere mensen opmerkingen toevoegen aan ontwerpen en andere bestanden om zo tot gezamenlijke beoordelingen te komen. Ook deel je 3D content eenvoudig binnen en buiten je organisatie in een toegankelijke interactieve omgeving op het 3DEXPERIENCE platform.

De voordelen van het 3DEXPERIENCE® Platform

Omdat er naast deze rol om je data te beheren er nog heel veel andere rollen binnen ENOVIA in de cloud en het 3DEXPERIENCE® Platform bestaan, kun je heel eenvoudig verschillende facetten binnen het productontwikkelingsproces aan elkaar koppelen. Naast data beheren kun je via het platform ook direct ontwerpen, simuleren en de vertaling naar de productie maken. Want sneller, beter en leuker (samen)werken zijn de codewoorden van het 3DEXPERIENCE® Platform. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voordelen je dat kan opleveren lees op de 3DEXPERIENCE® Platform pagina.

Meer over 3DEXPERIENCE

Dit zijn wij. CAD2M.

Bij CAD2M worden wij pas echt enthousiast wanneer we het optimale uit bedrijfsprocessen kunnen halen. Dat gaat veel verder dan het leveren van de beste software- en cloudoplossingen. Want hoe zorgen wij nu dat jouw bedrijf zorgeloos kan starten met de Collaborative Industry Innovator rol op het 3DEXPERIENCE® Platform?

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Het grote verschil tussen SOLIDWORKS PDM en de rol Collaborative Industry Innovator zit hem voornamelijk in het in de cloud opslaan van gegevens.  Wij vertellen je er graag alles over.

 

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Die vraag horen we vaak, maar daar is eigenlijk niet heel eenvoudig een antwoord op te geven. Het 3DEXPERIENCE® Platform  is een zeer uitgebreid product, met oneindig veel mogelijkheden en daarom lichten wij dit liever persoonlijk toe. Onze CAD2M’ers zitten klaar om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

 

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Ja het 3DEXPERIENCE® Platform is volledig in te richten naar je eigen wensen. Wil je echt je totale bedrijfs- en productontwikkelingsprocessen in één omgeving met elkaar verbinden, dan kan dat zeker via de Product Lifecyle Management (PLM) oplossingen binnen het 3DEXPERIENCE® Platform.

 

Lees meer over PLM met 3DEXPERIENCE® >

Taco Willemsen

Wil jij meer weten over deze 3DEXPERIENCE® rol?

Neem contact met ons op en wij vertellen je alles of we laten je geheel vrijblijvend een demo zien, zodat je zelf kunt ervaren wat de voordelen zijn van (samen)werken en beheren in een cloudomgeving.

Contact met CAD2M'er

3DEXPERIENCE® in de praktijk

Zo zet dddrop 3DEXPERIENCE® in

In deze video zie je op welke manier het 3DEXPERIENCE® Platform ervoor zorgt dat de, door dddrop ontwikkelde en geproduceerde, 3D printers sneller op de markt komen.

Bekijk de video