Selecteer een pagina
Manufacturing met CAD2M

DELMIA in de cloud

DELMIA in de cloud helpt je om de virtuele en de echte wereld van je productontwikkelingsproces met elkaar te verbinden. Op deze pagina maak je kennis met CAD2M en leggen we uit hoe je in de cloud ook de vertaling naar de fysieke productie van je product kunt maken via het 3DEXPERIENCE® Platform.

Contact met CAD2M'er

Welke DELMIA rollen zijn er op het 3DEXPERIENCE® Platform?

Hieronder vind je enkele, van de vele, DELMIA rollen die op het 3DEXPERIENCE® Platform beschikbaar zijn.

DELMIA rollen voor de complete controle over je productlijn

DELMIA is vooral bekend van de totaaloplossingen om je complete productielijnen te stroomlijnen. Je maakt gebruik van een nauwkeurig virtueel productiesysteem waarmee je het echte productieproces volgt, planning wijzigingen doorvoert, nieuwe productie programma’s start of modelwisselingen introduceert en onderhoudswerkzaamheden plant. Hou de controle over je productie. We lichten twee rollen uit. 

Plant Layout Designer maak een 3D layout van je fabriek

Met de Plant Layout Designer rol maak je digitaal een levensechte indeling van je machine opstelling in de fabriek. Maak gebruik van de uitgebreide catalogus om kant en klare onderdelen in te voegen. Door de 3D vertaling is eenvoudig te zien hoe de fabriek ingericht kan worden.

NC prismatic & mill-turn machine

Process Engineer maak procesplannen en optimaliseer de workload

Met de Process Engineer rol maak je duidelijke en uitgebalanceerde projectplannen. Je kunt de ‘workload’ optimaliseren en op die manier zo efficiënt mogelijk produceren.

Naast deze rollen zijn er nog veel meer rollen beschikbaar. Neem contact met ons op en we vertellen je er alles over.

De voordelen van het 3DEXPERIENCE® Platform

Naast deze rollen waarmee je de vertaling naar productie kunt maken bestaan er nog heel veel andere rollen binnen het 3DEXPERIENCE® Platform. Zodat je heel eenvoudig verschillende facetten binnen het productontwikkelingsproces aan elkaar kunt verbinden. Via het platform kun je ook direct samenwerken, ontwerpen, simuleren en beheren vanuit dit platform. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voordelen je dat kan opleveren lees op de 3DEXPERIENCE® Platform pagina.

Meer over 3DEXPERIENCE

Dit zijn wij. CAD2M.

Bij CAD2M worden wij pas echt enthousiast wanneer we het optimale uit productontwerp processen kunnen halen. Dat gaat veel verder dan het leveren van de beste software- en cloudoplossingen. Want hoe zorgen wij nu dat jouw bedrijf zorgeloos kan starten met de vertaling naar de productie vanuit de cloud?

Wil jij vanuit de cloud de vertaling naar productie maken?

De mogelijkheden met het 3DEXPERIENCE® Platform, DELMIA én CAD2M zijn eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken hoe jij de vertaling naar productie kunt maken en kunt (samen)werken in de cloud.

Contact met CAD2M'er
Contact Bas CAD2M

3DEXPERIENCE® in de praktijk

Zo zet dddrop 3DEXPERIENCE® in

In deze video zie je op welke manier het 3DEXPERIENCE® Platform ervoor zorgt dat de, door dddrop ontwikkelde en geproduceerde, 3D printers sneller op de markt komen.

Bekijk de video