Selecteer een pagina

Design & Engineering

Om van je idee tot een perfect 3D model -dat klaar is voor productie- te komen, kom je voor behoorlijk wat uitdagingen te staan. SOLIDWORKS en 3DEXPERIENCE® bieden software oplossingen aan op het gebied van 3D ontwerpen, simuleren, producten configureren, 3D renderen, technisch documenteren, elektrisch ontwerpen én al die data ook nog eens overzichtelijk te beheren. 

Naar welke Design & Engineering oplossing ben jij op zoek?

Dit is Design & Engineering bij CAD2M

Wanneer we het over Design & Engineering hebben, hebben we het over zoveel meer dan alleen Computer Automated Design. Om echt tot een goed 3D CAD model te komen, komt er meer bij kijken dan alleen het ontwerpen. En dat weten ze bij SOLIDWORKS maar al te goed.

  • Is mijn model sterk genoeg straks in de praktijk?
  • Hoe maak ik snel ontwerpen voor plaatwerk?
  • Hoe stel ik een assemblage samen?
  • Hoe beheer ik alle verschillende versies van ontwerpen?
  • Hoe maak ik eenvoudig handleidingen?
  • Hoe laat ik andere afdelingen of mijn klant mijn ontwerp zo duidelijk mogelijk zien, al in de ontwerpfase?
  • Hoe voeg ik elektrische onderdelen toe?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik eenvoudig oude ontwerpen kan hergebruiken?

Dit zijn maar een paar vragen die elke engineer tegen komt in zijn of haar werkveld. Onze CAD2M’ers kennen deze vragen als geen ander en helpen je graag op weg als authorized SOLIDWORKS reseller.

Maakkennis
Maak naast software oplossingen ook snel kennis met onze maakkennis. Want wij helpen je graag het optimale uit de software te halen, met onze trainingen, consultancy trajecten en ons kenniscentrum.

Zo werkt CAD2M >

PLM CAD2M

Wie gingen jou al voor?

Inmiddels hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in de maakindustrie en dat heeft ons hele mooie en bijzondere samenwerkingen opgeleverd. Maak hieronder kennis met een aantal van onze klanten.

SOLIDWORKS bij van Raam

Verkort de doorlooptijd

Bij aangepaste fietsenfabrikant van Raam helpt SOLIDWORKS de doorlooptijd verkorten, doordat ze in een vroeg stadium het ontwerp kunnen visualiseren. Ze communiceren dan al met leveranciers en klanten over het ontwerp

Bekijk de video