Selecteer een pagina

DriveWorks

Wanneer je een product ontwikkelt dat in essentie hetzelfde blijft, maar iedere keer nét even iets anders is, biedt een product configurator uitkomst. De DriveWorks automation software is een product- en sales configurator, met tal van mogelijkheden voor ontwerpers en verkoopmedewerkers. Onderdelen samenstellen en een nieuw product genereren gaat volledig automatisch, zodat al je productvarianten altijd up-to-date zijn én blijven. 

Contact met CAD2M'er

Maak kennis met DriveWorks Xpress, Solo & Pro

Bekijk hieronder de DriveWorks omgeving

Vergelijk hier DriveWorks Xpress, Solo & Pro

Waarom kies je voor DriveWorks automation software?

DriveWorks Xpress

Basis voor ontwerp automatisering

Driveworks kent drie verschillende pakketten, namelijk: DriveWorks Xpress, DriveWorks Solo en DriveWorks Pro. Wanneer je in het bezit bent van SOLIDWORKS 3D CAD, heb je direct toegang tot DriveWorks Xpress. Je kunt meteen aan de slag met het configureren van je producten via de tools binnen het SOLIDWORKS menu.

Alles over DriveWorks Xpress >

DriveWorks Solo

Voor de engineer

Wanneer je als engineer een afgeleide van het standaard product nodig hebt, fungeert DriveWorks Solo als ideale configuratie oplossing. Een scharnier is bijvoorbeeld in essentie hetzelfde, maar toch kunnen er grote verschillen zijn, zoals in lengte, breedte en draairichting. Start met DriveWorks Solo om de verschillende producten uit je assortiment, eenvoudig en efficiënt te configureren.

Alles over DriveWorks Solo >

DriveWorks Pro

Voor de sales engineer 

Naast de functie van product configurator, kan DriveWorks Pro ook ingezet worden als sales configurator. Wanneer er bij jouw organisatie wordt gewerkt met dealers en agenten, salesmedewerkers en accountmanagers, of wanneer je klanten zelf een product wil laten samenstellen is DriveWorks Pro de oplossing. Dit pakket is modulair opgebouwd.

De modules waaruit je binnen DriveWorks Pro kunt kiezen zijn:

  • Administrator; een modulaire ontwerp automatisering en verkoop configurator waarbij je tevens een online 3D configurator kan bouwen. Geïntegreerd met SOLIDWORKS PDM en tal van andere bedrijfssystemen waarmee jij engineers en verkoopteams een ontwerp op maat laat maken voor jouw klanten.
  • User; een module waarmee je projecten kunt specificeren die zijn ingesteld door de ‘Administrator’. Hiermee kan je tevens een specificatie maken en modellen laten genereren op een server die zich in hetzelfde netwerk bevindt als de server waarop Autopilot draait.
  • Web user; met deze module heb je dezelfde mogelijkheden als de module ‘User’, maar dan mét de mogelijkheid via de webbrowser modellen te genereren en producten te configureren;
  • Auto Pilot; automatisch modellen en documenten genereren én versturen, zonder de dat engineer er te pas aan komt.

Alles over DriveWorks Pro >

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen met het zo goed mogelijk inzetten van een product- en sales configurator. Waarmee helpen we jou?

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Wanneer je in het bezit bent van SOLIDWORKS 3D CAD, heb je al toegang tot DriveWorks Xpress. Echter, betreft dit een basis oplossing en zijn er met DriveWorks Solo en Pro veel meer mogelijkheden. We vinden het belangrijk om te weten wat jouw organisatie nodig heeft. Neem contact met ons op zodat we een specifieke prijs voor je kunnen bepalen.

 

Contact met CAD2M’er >

Antwoord:

Om sales- en ontwerpprocessen binnen je organisatie verder te automatiseren, is een product configurator essentieel. Laat account managers, dealers en agenten een product configureren, waarbij andere afdelingen automatisch op de hoogte zijn van vervolgacties, zoals het bestellen van materiaal of het assembleren van het product. Daarbij kun je met een product configurator repetitieve taken automatiseren, zodat engineers tijd over hebben voor productinnovatie én -ontwikkeling.

Lees alles over producten configureren >

Antwoord:

Met de juiste CPQ Software verbeter je het verkoop en productieproces én je versnelt doorlooptijden. CPQ staat voor Configure, Price, Quote en het betreft een manier van werken waarbij je in de basis producten configureert en op basis daarvan offertes kunt opstellen.

Lees alles over CPQ Software >

Wil jij het samenstellen van producten automatiseren?

We helpen je heel graag ontdekken wat de beste automatiseringsoplossingen zijn voor jou. Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

Contact met CAD2M'er

DriveWorks bij MHB

Versnellen van het documentatieproces

MHB had de wens om een gestandaardiseerd segment te implementeren. Ze besloten om hiervoor de configurator van DriveWorks te gebruiken. Werken met DriveWorks bespaart MHB veel tijd en doordat er geen tekenaar meer te pas komt aan deze projecten, kunnen ze in een lager prijssegment worden aangeboden.

Lees het verhaal