Selecteer een pagina
Enovia in de cloud 3DEXPERIENCE

ENOVIA in de cloud

Verbind alle facetten van je productontwikkeling met elkaar op het 3DEXPERIENCE® Platform. Met ENOVIA in de cloud beheer je overzichtelijk al je documenten en CAD-gegevens en werk je veilig samen aan en met deze data. Maak op deze pagina kennis met CAD2M en we leggen uit hoe je in de cloud je data kunt beheren aan de hand van diverse ENOVIA rollen op het 3DEXPERIENCE® Platform.

Contact met CAD2M'er

Welke ENOVIA rollen zijn er op het 3DEXPERIENCE® Platform?

Hieronder vind je een overzicht van verschillende ENOVIA rollen binnen 3DEXPERIENCE® Works op het platform.

Collaborative Industry Innovator beheer je data in de cloud

Om alle bestanden binnen een productontwikkelingsproces goed te kunnen documenteren, bundelen en altijd toegankelijk te hebben is Collaborative Industry Innovator rol opgericht. Deze rol helpt je het (CAD) databeheer rondom het productontwikkelingsproces goed in te richten in de cloud omgeving.

Lees hier alles over de Collaborative Industry Innovator rol >

Collaborative Business Innovator 3DEXPERIENCE
3DEXPERIENCE Project Planner

Project Planner plan je project als nooit tevoren

Zoals de naam al aangeeft is de rol Project Planner een oplossing voor je project planning, op het 3DEXPERIENCE® Platform. Je werkt in een gebruiksvriendelijke en veilige samenwerkingsomgeving, die continu up-to-date is doordat je in de cloud werkt. Optimale controle en overzicht.

Lees hier alles over de Project Planner rol >

PLM verbind je totale productontwikkeling met elkaar in één omgeving

ENOVIA is eigenlijk vooral bekend van de Product Lifecycle Management oplossingen. Met de hierboven genoemde rollen kun je hier op een toegankelijke manier al van profiteren zonder het complete PLM traject te hoeven starten. Uiteraard is het wel mogelijk om op het 3DEXPERIENCE® Platform je complete productontwikkelingsproces met elkaar te verbinden.

Lees hier alles over PLM bij CAD2M >

PLM CAD2M

De voordelen van het 3DEXPERIENCE® Platform

Naast deze rollen om je data goed te beheren bestaan er nog heel veel andere rollen binnen het 3DEXPERIENCE® Platform. Zodat je heel eenvoudig verschillende facetten binnen het productontwikkelingsproces aan elkaar kunt verbinden. Maar je kunt ook direct ontwerpen, simuleren en de productie aansturen vanuit dit platform. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voordelen je dat kan opleveren lees je op de 3DEXPERIENCE® Platform pagina.

Meer over 3DEXPERIENCE

Dit zijn wij. CAD2M.

Bij CAD2M worden wij pas echt enthousiast wanneer we het optimale uit productontwikkelingsprocessen kunnen halen. Dat gaat veel verder dan het leveren van de beste software- en cloudoplossingen. Want hoe zorgen wij nu dat jouw bedrijf zorgeloos kan starten het beheren van je date en je ontwikkelproces in de cloud?

Wil jij je data beheren in de cloud?

De mogelijkheden met het 3DEXPERIENCE® Platform, ENOVIA én CAD2M zijn eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken hoe ook jij je data en ontwikkelproces kunt gaan beheren in de cloud.

Contact met CAD2M'er
CAD2M'er-Martijn-Uitgesneden

3DEXPERIENCE® in de praktijk

Zo zet dddrop 3DEXPERIENCE® in

In deze video zie je op welke manier het 3DEXPERIENCE® Platform ervoor zorgt dat de, door dddrop ontwikkelde en geproduceerde, 3D printers sneller op de markt komen.

Bekijk de video