Selecteer een pagina
Home > Consultancy > ERP Integratie
Integratie met CAD2M

ERP Integratie

Wil jij efficiënter werken door je software pakketten aan elkaar te koppelen? Goed nieuws, onze CAD2M’ers zijn experts op dat gebied en hebben al veel integraties met SOLIDWORKS (PDM) gemaakt. Of het nu gaat om de grote bekende ERP pakketten of de juist kleinere minder bekende, onze CAD2M’ers duiken hier graag in.

Contact met CAD2M'er

De ultieme ERP koppeling

Een integratie is een integratie, toch? Dat gaat niet op, want niet elk ERP systeem is hetzelfde. Dit vraagt om verschillende koppelingen. Afhankelijk van wat jouw ERP systeem aan kan, bieden wij verschillende typen integraties aan. De ultieme ERP koppeling is dus voor iedereen anders. 

Samen ontdekken
Samen met onze CAD2M’ers breng je in kaart wat voor jou de beste integratie is. Wij pakken de integratie open en transparant samen op. Hierdoor bouw je zelf de kennis op van het product en snap jij hoe de lijntjes lopen. Uiteraard houdt het daar niet op. CAD2M heeft meer te bieden. 

ERP Integratie met CAD2M

Dit zijn wij. CAD2M.

Wij weten als geen ander dat je met de beste software alleen er niet bent. Wij, CAD2M’ers, worden dan ook pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit die software te halen, door ze bijvoorbeeld aan elkaar te koppelen. 

Wij werken nauw samen met

5

Exact

Het grote voordeel van een koppeling tussen het ERP pakket Exact en SOLIDWORKS is dat alle benodigde informatie automatisch wordt gestuurd, zodat bijvoorbeeld handmatig overtypen van stuklijsten niet meer nodig is.

5

MKG

MKG levert ERP software voor metaalbedrijven. Deze software geeft inzicht in het complete productieproces. Wij hebben veel ervaring met het koppelen van MKG met SOLIDWORKS. 

5

Ridder Data Systems

Het partnerschap met Ridder zorgt ervoor dat we het ERP systeem met SOLIDWORKS kunnen integreren, waardoor de systemen met elkaar kunnen communiceren. Zodat je het niet meer zelf hoeft te doen. Dit scheelt veel handelingen.

5

Isah Business Software

Isah biedt ERP software voor de maakindustrie, die inzicht geeft in het complete productieproces. Wij hebben ervaring om dit te integreren met SOLIDWORKS. 

Taco Willemsen

Wil jij je software pakketten koppelen?

De mogelijkheden met CAD2M zijn eigenlijk eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken welke integratie voor jou geschikt is.

Contact met CAD2M'er

ERP Integratie in de praktijk

Automatisch stuklijsten genereren

Door je ERP pakket te koppelen aan je CAD gegevens behaal je veel tijdwinst en voorkom je fouten bij het maken van je stuklijst. Application Consultant Pim ervaarde dit bij een groot implementatie project.

Lees meer