Selecteer een pagina
Implementatie met CAD2M

Implementatie

Op het moment dat je gaat starten met bijvoorbeeld PDM of ontwerpen via het 3DEXPERIENCE® platform, wil je aan de inrichting hiervan zo min mogelijk tijd kwijt zijn. Dat komt goed uit want CAD2M’ers worden daarvan juist enthousiast en zorgen voor die zorgeloze start, zodat je snel weer kunt doen waar jij echt goed in bent; een product ontwikkelen.

Contact met CAD2M'er

Een zorgeloze start

Vanzelfsprekend zijn zowel wij CAD2M, als jij er bij gebaat dat je zoveel mogelijk uit je software haalt. Een goede implementatie speelt daarbij een hele belangrijke rol. Richt daarom je omgeving samen met een CAD2M’er in.

Samen is ook écht samen
CAD2M’ers nemen je werk niet over, maar zitten letterlijk naast je, of staan online in verbinding met je, en coachen je. Hierdoor bouw je zelf de kennis op van het product en snap jij hoe de lijntjes lopen. Uiteraard houdt het daar niet op. CAD2M heeft meer te bieden. 

Ondersteuning

Dit zijn wij. CAD2M.

Wij weten als geen ander dat je met de beste software alleen er niet bent. Wij, CAD2M’ers, worden dan ook pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit die software te halen. Waarmee helpen we jou?

Wij helpen onder andere met de volgende implementatie trajecten

5

In de cloud data beheren en ontwerpen

De stap naar de cloud komt ook in de maakindustrie dichterbij. Dassault Systèmes speelt daar heel goed op in met het 3DEXPERIENCE® platform. Dit is een hele uitgebreide (cloud)omgeving, waarin je kunt ontwerpen, beheren, simuleren en samenwerken. Wij helpen je graag de omgeving inrichten.

5

Starten met PLM

PLM is eigenlijk de droom van elk groot maakbedrijf. Je verbindt al je bedrijfsprocessen in één omgeving met elkaar. Je krijgt hiermee de volledige controle over het hele bedrijfsproces – van productontwikkeling tot productie en van marketing tot service? Een heel complex proces waar wij graag bij helpen.

5

De stap naar PDM

Met PDM breng je alle ontwerpdata bij elkaar op één plek, waar het veilig bewaard wordt en toegankelijk is voor elke werknemer. Het brengt overzicht in versies en revisies en helpt je om bestanden, onderdelen en tekeningen makkelijker terug te vinden. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen!

5

Je product configureren

Een product configurator is een slim stuk software dat het mogelijk maakt je product samen te stellen uit een grote hoeveelheid opties en varianten, die je van te voren zelf ontwerpt en vastlegt. Met de juiste inrichting van DriveWorks kun je ook jouw producten eenvoudig configureren. Wij helpen je met inrichten.

5

Programmeren met CAM

Verkort doorlooptijden en reduceer fouten in de productie. Hoe? Door het maximale uit je CNC-machine te halen met behulp van een CAM oplossing, zoals SolidCAM. Wij helpen je graag ontdekken wat je nodig hebt om je productieprocessen verder te optimaliseren én helpen je bij de eerste stappen.

Wil jij met een nieuwe (software) uitdaging starten?

De mogelijkheden met onze software én CAD2M zijn eigenlijk eindeloos.
Wij helpen je heel graag ontdekken wat het meest geschikt is voor jou.

Contact met CAD2M'er

Implementatie in de praktijk

Zo ziet een zorgeloze start er uit

Application Consultant Pim ging een jaar intern om te helpen met een grote en complexe implementatie. Hij ondersteunde met de stap van 2D naar 3D ontwerpen en bij de implementatie van PDM en Product configuratie.

Lees meer