Selecteer een pagina
Home > Kenniscentrum > Hoe installeer je SOLIDWORKS?

Hoe installeer je SOLIDWORKS?

05/08/2022

CAD2M'er Ismaïl vertelt je in een video hoe je SOLIDWORKS downloadt, installeert én activeert. Maar ook waar je van tevoren rekening mee moet houden wat betreft je systeem.
Ismail CAD2M installatie SOLIDWORKS

Waar kun je de SOLIDWORKS software downloaden? Hoe voer je de installatie op correcte wijze uit? En hoe activeer je vervolgens jouw licentie? Het lijkt allemaal eenvoudig, maar het is belangrijk om deze stappen goed uit te voeren om problemen in de software te voorkomen. CAD2M’er Ismaïl vertelt je er graag meer over in de onderstaande video.

Heb je vragen over Design & Engineering?

Of hebben we naar aanleiding van deze pagina je interesse gewekt? Neem contact met ons op en we vertellen je graag alles. 

Contact met CAD2M'er
Contact Bas CAD2M

Dit vind je vast ook interessant

Product lifecycle management CAD2M
Wat is een Bill of Material (BOM)?

Wat is een Bill of Material (BOM)?

In de maakindustrie kunnen we niet om de Bill of Material heen. Want voor ieder product dat je om je heen ziet, bestaat er een stuklijst, zoals we de Bill of Material ook wel noemen. Hierin staat alles wat je nodig hebt om het product te kunnen maken. Het kan dus gaan over de grondstoffen, maar ook over welke machines in welke volgorde nodig zijn om tot het eindproduct te komen.