Selecteer een pagina
Home > Kenniscentrum > SOLIDWORKS Photoview 360

SOLIDWORKS Photoview 360

07/09/2021

SOLIDWORKS Photoview 360
Wat is SOLIDWORKS PhotoView 360? Deze Add-in van SOLIDWORKS stelt engineers in staat om zeer realistische afbeeldingen te creëren van het 3D ontwerp. Deze afbeeldingen zijn een levensechte weergave van je ontwerp, zoals deze in werkelijkheid eruit komt te zien. Specifieke kleuren en materialen inbegrepen. Gebruik deze afbeeldingen bijvoorbeeld voor een presentatie, om stakeholders of klanten te overtuigen.

De mogelijkheden met SOLIDWORKS PhotoView 360

Alle wijzigingen die je in het 3D CAD model doet, worden automatisch bijgewerkt in PhotoView 360. Materialen en andere elementen kunnen worden versleept uit de uitgebreide bibliotheken die met PhotoView 360 zijn meegeleverd. Materialen kunnen worden geschaald en de kleur pas je aan in het venster voor renderen. Ookis het zeer eenvoudig en gemakkelijk om snel fotorealisme te bereiken, door HDR-beelden toe te passen. Kortom: genereer afbeeldingen op basis van je 3D ontwerp en gebruik deze waar nodig.

 

Overige mogelijkheden

  • Scenes bepalen: Bepaal de achtergrond en de omgeving van je 3D ontwerp.
  • Stickers: Voor etikettering, stickers, branding, enz.
  • Rendering opties: Bepaal beeldresolutie, animatie frame waarde, etc.
  • Definitieve rendering: genereer gedetailleerde output.
  • Rendering planning: Laat je rendering lopen buiten de kantooruren
  • Rendering sjablonen: sla de gewenste rendering instellingen op voor vervolggebruik en garandeer consistente output.

Heb je vragen over Design & Engineering?

Of hebben we naar aanleiding van deze pagina je interesse gewekt? Neem contact met ons op en we vertellen je graag alles. 

Contact met CAD2M'er
Contact Bas CAD2M

Dit vind je vast ook interessant

Product lifecycle management CAD2M
Wat is een Bill of Material (BOM)?

Wat is een Bill of Material (BOM)?

In de maakindustrie kunnen we niet om de Bill of Material heen. Want voor ieder product dat je om je heen ziet, bestaat er een stuklijst, zoals we de Bill of Material ook wel noemen. Hierin staat alles wat je nodig hebt om het product te kunnen maken. Het kan dus gaan over de grondstoffen, maar ook over welke machines in welke volgorde nodig zijn om tot het eindproduct te komen.