Select Page
Home > Kenniscentrum > Wat kost SOLIDWORKS?

Wat kost SOLIDWORKS?

03/03/2021

Bas Pieper

Wat kost SOLIDWORKS?

Binnen CAD2M hebben we vaak contactmomenten met potentiële klanten. De wijze van dit contact is in de afgelopen jaren aan trends en ontwikkelingen, waaronder Smart Industry, onderhevig geweest. Maar één vraag staat altijd centraal bij het eerste contactmoment: Wat kost SOLIDWORKS?

De juiste uitrusting

Zoals een professioneel chauffeur niet kan functioneren zonder een goed uitgeruste vrachtwagen, een rijbewijs en pechhulp, zo kan een professionele engineer niet zonder de juiste:

De vraag die je ons als eerste zou kunnen stellen: Welke investering is nodig om met SOLIDWORKS 3D software te gaan werken?
Dat is afhankelijk van de mate waarin een organisatie het productontwikkelproces wil automatiseren. Daarom varieert de investering per werkplek: conceptualiseren, ontwerpen, valideren en integratie met CAM.

Richtprijs

Nu verwacht je natuurlijk een richtprijs, maar we kunnen jou de beste indicatie pas geven als we jouw specifieke situatie kennen.

Enfin, de list price van een SOLIDWORKS Standard licentie is €6.000. Voor een geheel verzorgde professionele basis werkplek met software, support, training en hardware moet je echter rekening houden met een investering van ongeveer €10.000. Onze ervaring leert dat klanten deze investering binnen 3 tot 6 maanden terugverdienen.

De prijs voor jouw organisatie

Op zoek naar een prijs die is afgestemd op jouw behoefte? We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op via info@cad2m.nl, of door te bellen naar 0314-377050. Je kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.

Wij helpen je graag met design- & engineering

De mogelijkheden met CAD2M zijn eindeloos en geen vraag is ons te gek. Neem contact op en we leggen je alles uit. 

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant

SOLIDWORKS Animation
De SOLIDWORKS Motion Manager

De SOLIDWORKS Motion Manager

De SOLIDWORKS Motion Manager bundelt Dynamic Assembly Motion, Physical Simulation, Animation en SOLIDWORKS Motion, dat is inbegrepen bij SOLIDWORKS Premium of is aan te schaffen als add-in) in één gebruiksvriendelijke interface. Maak een 'exploded view' van een...

SOLIDWORKS Photoview 360
SOLIDWORKS Photoview 360

SOLIDWORKS Photoview 360

Wat is SOLIDWORKS PhotoView 360? Deze Add-in van SOLIDWORKS stelt engineers in staat om zeer realistische afbeeldingen te creëren van het 3D ontwerp. Deze afbeeldingen zijn een levensechte weergave van je ontwerp, zoals deze in werkelijkheid eruit komt te zien....

SOLIDWORKS FeatureWorks
SOLIDWORKS FeatureWorks

SOLIDWORKS FeatureWorks

SOLIDWORKS FeatureWorks is een Add-in voor SOLIDWORKS Standard, Professional en Premium. Wanneer bestanden worden uitgewisseld tussen verschillende 3D CAD pakketten, kan het moeilijk zijn om te achterhalen met welke features is gewerkt in het originele bestand....