Selecteer een pagina
Home > Kenniscentrum > Wat kost SOLIDWORKS?

Wat kost SOLIDWORKS?

03/03/2021

CAD2M'er Taco aan telefoon

De juiste uitrusting

Zoals een professioneel chauffeur niet kan functioneren zonder een goed uitgeruste vrachtwagen, een rijbewijs en pechhulp, zo kan een professionele engineer niet zonder de juiste:

De vraag die je ons als eerste zou kunnen stellen: Welke investering is nodig om met SOLIDWORKS 3D software te gaan werken?

Dat is afhankelijk van de mate waarin een organisatie het productontwikkelproces wil automatiseren. Daarom varieert de investering per werkplek: conceptualiseren, ontwerpen, valideren en integratie met CAM.

Richtprijs

Nu verwacht je natuurlijk een richtprijs, maar we kunnen jou de beste indicatie pas geven als we jouw specifieke situatie kennen.

Enfin, de ‘list price’ van een SOLIDWORKS Standard licentie is €6.000. Voor een geheel verzorgde professionele basis werkplek met software, support, training en hardware moet je echter rekening houden met een investering van ongeveer €10.000. Onze ervaring leert dat klanten deze investering binnen 3 tot 6 maanden terugverdienen.

Wil je een prijs ontvangen die is afgestemd op jouw behoefte? Neem contact met ons op via info@cad2m.nl, of door te bellen naar 0314-377050. Je kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.

Wij helpen je graag met design- & engineering

De mogelijkheden met CAD2M zijn eindeloos en geen vraag is ons te gek. Neem contact op en we leggen je alles uit. 

Contact met CAD2M'er

Dit vind je vast ook interessant