Livestream: de meerwaarde van 3DEXPERIENCE

Met CAD2M’ers Martijn & Rabia

  • Modellen delen
  • Data- en revisiebeheer
  • Aangebrachte wijzigingen beheren

Welke onderwerpen worden besproken?

Veranderingen sinds 1 juli 2023

Sinds 1 juli 2023 is er iets veranderd omtrent het aanschaffen van een nieuwe SOLIDWORKS licentie. Je neemt namelijk standaard een drietal 3DEXPERIENCE rollen af. Tijdens de livestream op 29 februari staan we hier kort bij stil, want wat betekent dit nu eigenlijk? En wat heb jíj als gebruiker hier aan?

Wil je alle informatie over de veranderingen na 1 juli lezen? We hebben het gebundeld op deze pagina.

Delen & Reageren

Tijdens de livestream laten Martijn en Rabia zien hoe je op drie niveaus binnen de organisatie profiteert van het 3DEXPERIENCE platform.

Allereerst door meer te vertellen over het delen van 3D modellen met zowel in- als externen. Hierdoor kunnen ook stakeholders van buiten de organisatie het model inzien om eventuele feedback aan te leveren.

Data opslag & Revisiebeheer

Het 3DEXPERIENCE® platform helpt je bij het eenvoudig beheren van je data. Hierdoor werk je altijd met de juiste bestanden, maar leg je ook een structuur voor het beheren van versies en revisies.

Tijdens de livestream vertellen Rabia en Martijn meer over deze functionaliteiten.

Beheren & Beheersen

Een wijziging start vaak bij een probleem. Wil je dit ook kunnen vastleggen in combinatie met de voortgang van de wijziging? Dat kan! Tijdens de livestream laten we zien hoe.

Schaalbaarheid van het platform

Je wilt van start met 3DEXPERIENCE. Wellicht doordat je een SOLIDWORKS 3D CAD licentie hebt gekocht ná 1 juli. Onze ervaring leert dat het 3DEXPERIENCE® platform ontzettend veel mogelijkheden biedt. Vanwege de schaalbaarheid begin je al snel met de eerste facetten van werken in de cloud. Dat doe je al met de rollen 3DSwymer, Collaborative Industry Innovator en de Collaborative Designer for SOLIDWORKS, de rollen die je standaard afneemt bij SOLIDWORKS.

Tijdens de livestream laten we zien hoe je op een laagdrempelige manier begint met het platform, maar ook word je bewust van alle mogelijkheden.

microfoon STUDIOCAD2M

Bekijk deze livestream

Wil je meer weten over de meerwaarde van 3DEXPERIENCE? CAD2M’ers Martijn en Rabia vertellen er graag over. Schrijf je in en ontdek alle mogelijkheden omtrent het delen van modellen, het beheren van data en hoe om te gaan met het aanbrengen van wijzigingen.

Heb je vragen? Raadpleeg dan de meest gestelde vragen of stel je vraag aan ons.

Laat je gegevens achter en ontvang de link om de livestream terug te kijken in je mailbox