Livestream: de meerwaarde van 3DEXPERIENCE

Met CAD2M’ers Martijn en Rabia

  • Modellen delen
  • Data- en revisiebeheer
  • Aangebrachte wijzigingen beheren
Bekijk hieronder de aftermovie van 7 september 2023

Welke onderwerpen worden besproken?

Veranderingen sinds 1 juli

Sinds 1 juli is er iets veranderd omtrent het aanschaffen van een nieuwe SOLIDWORKS licentie. Je neemt namelijk standaard een drietal 3DEXPERIENCE rollen af. Tijdens de livestream staan we hier even kort bij stil, want wat betekent dit nu eigenlijk? En wat heb jíj als gebruiker hier aan?

Wil je alle informatie over de veranderingen na 1 juli lezen? We hebben het gebundeld op deze pagina.

Delen & Reageren

Tijdens de livestream laten we zien hoe je op drie niveaus binnen de organisatie profiteert van het 3DEXPERIENCE platform.

Allereerst door meer te vertellen over het delen van 3D modellen met zowel in- als externen. Hierdoor kunnen ook stakeholders van buiten de organisatie het model inzien om eventuele feedback aan te leveren.

Data opslag & Revisiebeheer

Het 3DEXPERIENCE® platform helpt je bij het eenvoudig beheren van je data. Hierdoor werk je altijd met de juiste bestanden, maar leg je ook een structuur voor het beheren van versies en revisies.

Tijdens de livestream vertellen Rabia en Martijn meer over deze functionaliteiten.

Beheren & Beheersen

Een wijziging start vaak bij een probleem. Wil je dit ook kunnen vastleggen in combinatie met de voortgang van de wijziging? Dat kan! Tijdens de livestream laten we zien hoe.

Schaalbaarheid van het platform

Je wilt van start met 3DEXPERIENCE. Wellicht doordat je een SOLIDWORKS 3D CAD licentie hebt gekocht ná 1 juli. Onze ervaring leert dat het 3DEXPERIENCE® platform ontzettend veel mogelijkheden biedt. Vanwege de schaalbaarheid begin je al snel met de eerste facetten van werken in de cloud. Dat doe je al met de rollen 3DSwymer, Collaborative Industry Innovator en de Collaborative Designer for SOLIDWORKS, de rollen die je standaard afneemt bij SOLIDWORKS.

Tijdens de livestream laten we zien hoe je op een laagdrempelige manier begint met het platform, maar ook word je bewust van alle mogelijkheden.

microfoon STUDIOCAD2M

Deze livestream bekijken?

Wil je meer weten over de meerwaarde van 3DEXPERIENCE? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het delen van modellen; het beheren van data en hoe om te gaan met het aanbrengen van wijzigingen?

Laat dan je gegevens achter in het formulier hiernaast. Tijdens de livestream doen CAD2M’ers Martijn en Rabia er alles aan om je meer bij te brengen over het onderwerp.

Laat hier je gegevens achter