Selecteer een pagina
Manufacturing met CAD2M

Manufacturing

Het 3D CAD model is ontworpen en klaar om tot een fysiek product gefabriceerd te worden. Een veel gebruikte productiemethode in de maakindustrie is CNC verspanen door middel van een CAD-CAM systeem. Een volledige integratie tussen een CAM oplossing met SOLIDWORKS, is zeer bevorderlijk voor het totale productieproces, doordat wijzigingen in SOLIDWORKS herkent worden door de CAM oplossing. Bekijk onze CAM oplossingen, en welke van de opties aansluit op jouw productieproces.

Welke Manufacturing optie kies je voor jouw productie?

Dit is Manufacturing bij CAD2M

Manufacturing, oftewel ‘fabricage’ is waar het uiteindelijk om draait in de maakindustrie.  Het is van groot belang dat het verspanen van het product, na het afronden van de ontwerpfase, foutloos en zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Om tot een efficiënt gefabriceerd product te komen is er meer nodig dan de juiste machine of CAM oplossing.

Zomaar een aantal vragen die iedere verspaner wel eens tegenkomt. Wij, CAD2M’ers kennen deze vragen en helpen je graag bij jouw maakprocessen. Allereerst door je de juiste CAM oplossing aan te bieden.

Maakkennis
Maak naast onze CAM oplossingen ook snel kennis met onze maakkennis. Wij helpen je graag om het optimale uit de software te halen, met onze trainingenconsultancy trajecten en ons kenniscentrum.

Dat noemen wij nou CAD2M’en.

Klantcontact CAM

Zo werkt CAD2M >

Wie gingen jou al voor?

Inmiddels hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in de maakindustrie en dat heeft ons hele mooie en bijzondere samenwerkingen opgeleverd. Maak hieronder kennis met een aantal van onze klanten.

Achterbosch Machine Bouw
Evink CNC Verspaning

Verspanen met Slagman Groep

De doorlooptijd verkorten

Slagman Groep maakt gebruik van SolidCAM’s iMachining. De technologie binnen deze module berekend de freesbanen, waardoor fouten gereduceerd worden en de doorlooptijd daalt.

Bekijk de video