Selecteer een pagina

Home > Ons Werk > dddrop zet 3DEXPERIENCE® in bij het maken van 3D printers

dddrop zet 3DEXPERIENCE® in bij het maken van 3D printers

04/05/2021

In deze video zie je hoe de time-to-market, van de zelf samen te stellen 3D printers, aanzienlijk wordt verkort.
RAPID ONE printer

dddrop 3D printers produceert, zelf samen te stellen, professionele 3D printers. In de video hieronder vertellen ze hoe ze hun engineerings proces geoptimaliseerd hebben en er een snellere time-to-market gerealiseerd is, door het inzetten van het 3DEXPERIENCE® Platform. Op het Platform komen alle ideeën, ontwerpen en data samen. Zo heeft iedereen altijd toegang tot de juiste en meest actuele informatie, dit voorkomt miscommunicatie en het bijhouden van verschillende documenten. 

Zo zet dddrop 3DEXPERIENCE® in

Bekijk in de video hieronder welke voordelen dat oplevert

Beheer al je data overzichtelijk
Het beheren van alle data gaat verder dan de CAD-data zoals ze dat bij dddrop voorheen hadden in PDM. Ze leggen uit dat je met het platform eenvoudig elektro en software data aan je project koppelt. En dat het 3DEXPERIENCE® Platform bereikbaar is via verschillende devices, zoals bijvoorbeeld je smartphone, wat het eenvoudig maakt overal waar je maar bent de laatste stand van zaken bekijken. Op die manier is altijd iedereen up-to-date.

Dit is dddrop 3D Printers

dddrop is een fabrikant van professionele 3D printers. dddrop maakt het 3D print proces ook toegankelijk voor de kleinere bedrijven met beperkte budgetten. Zodat ook zij hun eigen professionele 3D printers hebben en direct kunnen profiteren van tijdwinst in een productontwikkelingsproces.

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

We helpen je graag met jouw design- & engineering of (additive) manufacturing vraagstukken. Neem contact op en we leggen je alles uit.

Contact met CAD2M'er
CAD2M helpt je verder

Bekijk hier al onze klantverhalen