Selecteer een pagina

Home > Ons Werk > Het ontwikkelen van containers en onderdelen met Van Doorn Containerparts

Het ontwikkelen van containers en onderdelen met Van Doorn Containerparts

06/08/2021

Maak kennis met Van Doorn Containerparts. Martijn gaat langs om te bekijken hoe de producten van SOLIDWORKS en CAD2M bijdragen aan hun productontwikkeling en groei.
Martijn bij Van Doorn

Midden in de majestueuze haven van Rotterdam, ligt Van Doorn Containerparts gevestigd. CAD2M werkt samen met dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van containers- en onderdelen. Martijn ging bij hen langs, om rondgeleid te worden door general Manager Steven Saeys. Ook spreekt hij met Project Engineer Kylian van Puffelen. Benieuwd hoe de producten van SOLIDWORKS én de kennis van CAD2M bijdragen aan productontwikkeling bij Van Doorn? Bekijk dan de onderstaande video. 

Zo helpt CAD2M Van Doorn Containerparts B.V. verder groeien in hun productontwikkeling.

Dit is Van Doorn Containerparts B.V.

Van Doorn Container Parts B.V. is opgericht in 1985 en gespecialiseerd in het leveren van containeronderdelen en gerelateerde artikelen. Het assortiment telt meer dan 7000 industriële producten en consumptiegoederen. Denk aan reserve onderdelen, sjorbanden, snijschijven, schoonmaakmiddelen, Industriële verven, beschermkleding, stickers, zeep, lasproducten enzovoort. 
Logo Van Doorn Containerparts

Lees hier meer over de onderwerpen…

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

We helpen je graag met jouw design- & engineering of (additive) manufacturing vraagstukken. Neem contact op en we leggen je alles uit.

Contact met CAD2M'er
CAD2M helpt je verder

Bekijk hier al onze klantverhalen