Selecteer een pagina

Home > Ons Werk > (Elektrisch) ontwerpen en data beheren bij I.F. Adamas

(Elektrisch) ontwerpen en data beheren bij I.F. Adamas

07/05/2021

Idea Factory (IF)-Adamas zet ideeën van anderen om in producten. Zo zijn zij ontwikkelaar en producent van de dddrop 3D printer. In deze video laten ze zien dat ze verschillende SOLIDWORKS oplossingen inzetten. Omdat in deze snel ontwikkelende markt het essentieel is dat de time-to-market zo kort mogelijk is.
IF Ademas klantverhaal ontwerpen data beheren

Voor een verkorte time-to-market, heeft IF-Adamas wel de juiste ondersteuning nodig. Doordat de Idea Factory in nauwe verbinding staat met CAD2M, worden de engineers van IF-Adamas getraind in het werken met de SOLIDWORKS oplossingen. CAD2M analyseerde de uitdagingen waar IF-Adamas mee te maken heeft, en reikte hen de juiste oplossingen. Dankzij goede ondersteuning en training weten IF-Adamas en CAD2M samen de brug te slaan van idee naar product.

Zo zet IF-Adamas SOLIDWORKS oplossingen in voor het realiseren van ‘next level’ producten

Bekijk hoe SOLIDWORKS bijdraagt in de efficiency van processen binnen productontwikkeling

“SOLIDWORKS heeft ons erg geholpen om onze 3D printer snel op de markt te brengen. Binnen anderhalf jaar hebben we het ontwikkeld van prototype naar marktklaar product”

Tom Bieleveld, R&D Manager, IF-Adamas.

Dit is IF-Adamas

Mooie producten ontwikkelen en uitdagende projecten doen, dat is dagelijkse kost bij IF-Adamas. Het zusterbedrijf van CAD2m helpt uitvinders om hun producten te realiseren, en voegen creativiteit en specialistische kennis toe aan grote spelers in de maakindustrie.

Lees hier meer over de onderwerpen…

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

We helpen je graag met jouw design- & engineering of (additive) manufacturing vraagstukken. Neem contact op en we leggen je alles uit.

Contact met CAD2M'er
CAD2M helpt je verder

Bekijk hier al onze klantverhalen