Selecteer een pagina

Home > Ons Werk > SOLIDWORKS bij IOLAN

SOLIDWORKS bij IOLAN

12/05/2021

IOLAN implementeert oplossingen om verschillende systemen in een gebouw met elkaar te integreren. Men gebruikt SOLIDWORKS om te zorgen dat het ontwerp én de printplaat van het product goed samen passen.
Iolan Klantreferentie CAD2M

De systemen die IOLAN ontwikkelt en met elkaar integreert zijn onder meer de interactie tussen de intercom en elektrische deuren in een woningcomplex. Wanneer iemand aanbelt bij een woningcomplex, wil je spreken met degene die voor de deur staat, vóór je open doet. IOLAN gebruikt SOLIDWORKS om te zorgen dat het ontwerp en de printplaat van hun producten goed samen passen. Tevens helpt SOLIDWORKS in de communicatie met klanten doordat zij met de software hun concepten visualiseren.

Zo ontwerpt en ontwikkelt IOLAN printplaten voor gebouw-gebonden beveiligingssystemen 

Bekijk in deze video hoe zij SOLIDWORKS daarvoor inzetten

“We konden ons niet voorstellen dat we dankzij de software zulke mooie producten zouden kunnen maken. De printplaat past perfect in het product.”

Ernst Lemm, Technisch Directeur, IOLAN.

Dit is IOLAN

IOLAN is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende beveiligingssystemen voor gebouwen, zoals de toegangscontrole, brandmelders, camera’s, beveiliging, verlichting en intercom. Tevens ontwikkelen zij eigen hardware en software producten, welke door projectspecialisten geprojecteerd- en door de eigen servicedienst onderhouden worden.

Iolan Logo

Lees hier meer over de onderwerpen…

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

We helpen je graag met jouw design- & engineering of (additive) manufacturing vraagstukken. Neem contact op en we leggen je alles uit.

Contact met CAD2M'er
CAD2M helpt je verder

Bekijk hier al onze klantverhalen