Selecteer een pagina

Home > Ons Werk > SOLIDWORKS bij VH Vertical Packaging

SOLIDWORKS bij VH Vertical Packaging

10/05/2021

VH Vertical Packaging is producent van verticale verpakkers, welke zij compleet ontwerpen in SOLIDWORKS 3D CAD. Hierna wordt Simulation losgelaten op het model, om deze verder te optimaliseren.
Vertical Packaging SOLIDWORKS 

VH Vertical Packaging ontwikkelt en produceert verticale verpakkers. Deze worden compleet ontworpen in SOLIDWORKS 3D CAD en geoptimaliseerd aan de hand van SOLIDWORKS Simulation. Het gewicht van het product is namelijk essentieel voor de bekkenkop van de machine. Door middel van Simulation is er altijd inzage en controle, tijdens de ontwikkeling van het product.

Zo levert SOLIDWORKS een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van verpakkingsmachines

Bekijk hoe VH Vertical Packaging SOLIDWORKS inzet voor het optimaliseren van hun product

“De uitdaging is om de massatraagheid zo laag mogelijk te houden. Zo is het ons samen met CAD2M gelukt om deze bekkenkop nog ongeveer anderhalve kilo lichter te maken”

Patrick Dirkx, Hoofd Engineering, VH Vertical Packaging.

Dit is VH Vertical Packaging

VH Vertical Packaging is opgericht in 1998, waarna zij startten met het reviseren van gebruikte verpakkingsmachines. Inmiddels is de organisatie niet meer weg te denken in de markt van verticale verpakkingsmachines voor de (non) food industrie.

Lees hier meer over de onderwerpen…

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

We helpen je graag met jouw design- & engineering of (additive) manufacturing vraagstukken. Neem contact op en we leggen je alles uit.

Contact met CAD2M'er
CAD2M helpt je verder

Bekijk hier al onze klantverhalen