Selecteer een pagina

Home > Ons Werk > Spikker Specials optimaliseert processen met behulp van CAD en CAM

Spikker Specials optimaliseert processen met behulp van CAD en CAM

04/05/2023

CAD2M'er Wesley ging langs bij Spikker Specials, expert op het gebied van machine optimalisatie. Deze organisatie maakt 'kritische mechanische componenten' waarmee zij machines en productielijnen optimaal laten presteren.
Hans Peter & Wesley bij beeldscherm

Spikker Specials is expert op het gebied van machine optimalisatie. Hiervoor leveren zij ‘kritische mechanische componenten’ waarmee zij machines en productielijnen optimaal laten presteren. Voor het ontwerpen en produceren van hun componenten gebruiken zij SOLIDWORKS in combinatie met SolidCAM. En deze oplossingen helpen op hun beurt juist hen bij het optimaliseren van processen. Volg je het nog? CAD2M’er Wesley ging langs bij Spikker en sprak met Hans Peter Pluim Mentz over oplossingen als CAD en CAM, maar ook over Probing, Toolsheet en de samenwerking met CAD2M.

CAD2M’er Wesley ging op bezoek bij Spikker Specials

Bekijk de video

Dit is Spikker Specials

Spikker Specials is gespecialiseerd in de productie van kritische machine componenten en productielijnen. Met meer dan 30 jaar ervaring leveren zij hoogwaardige oplossingen aan verschillende industrieën. Spikker Specials biedt op maat gemaakte oplossingen en werkt samen met klanten om de beste resultaten te bereiken.

CAD2M en Spikker Specials

Lees hier meer over de onderwerpen…

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

We helpen je graag met jouw design- & engineering of (additive) manufacturing vraagstukken. Neem contact op en we leggen je alles uit.

Contact met CAD2M'er
CAD2M helpt je verder

Bekijk hier al onze klantverhalen