Selecteer een pagina

Home > Ons Werk > VEAP zet Flow Simulation in om de wereld een stukje groener te maken

VEAP zet Flow Simulation in om de wereld een stukje groener te maken

13/10/2021

Maak kennis met VEAP Shield United. Arno gaat op bezoek en ziet met eigen ogen hoe Flow Simulation van SOLIDWORKS luchtstromen simuleert bij het ontwikkelen van aerodynamische vrachtwagenspoilers.
Abdel Hamdan VEAP Shield klantverhaal

De wereld een stukje groener maken. Dat is waar VEAP Shield United graag aan bijdraagt. CAD2M’er Arno gaat op bezoek en vraagt Sales Manager Thomas de Haas, op welke manier zij hier aan bijdragen. Deze organisatie maakt vrachtwagenspoilers, zodat vrachtwagens aerodynamischer worden en minder CO2 uitstoot leveren. Engineer Abdel Hamdan laat zien hoe het gebruik van SOLIDWORKS Flow Simulation al tijdens de ontwerpfase kosten bespaard, omdat men nauwelijks nog gebruik maakt van de kostbare windtunnel van de TU in Delft.

Arno maakt kennis met VEAP Shield United 

Dit is VEAP Shield United

Sinds de beginjaren produceert VEAP Shield United dakspoilers en andere aerodynamische toepassingen. Met bijna 40 jaar ervaring is het een toonaangevend bedrijf op het gebied van aerodynamica. Ieder product dat op de markt wordt geïntroduceerd voldoet, buiten de vereiste wetgeving, ook aan de VEAP kernwaarden: Innovatieve producten, Style & Duurzaamheid.

Veap Shield United

Lees hier meer over de onderwerpen…

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

We helpen je graag met jouw design- & engineering of (additive) manufacturing vraagstukken. Neem contact op en we leggen je alles uit.

Contact met CAD2M'er
CAD2M helpt je verder

Bekijk hier al onze klantverhalen