Selecteer een pagina
PLM 3DEXPERIENCE met CAD2M

Product Lifecycle Management (PLM)

Maak op deze pagina kennis met PLM in de maakindustrie. Een PLM traject starten brengt veel vragen met zich mee. Bij CAD2M kennen we deze vragen en helpen we je graag op weg.

Wat is PLM – Product Lifecycle Management – bij CAD2M?

PLM overleg

Product Lifecycle Management is eigenlijk de droom van elk bedrijf in de maakindustrie. Want wie wil nu niet de volledige controle over het hele bedrijfsproces – van productontwikkeling tot productie en van marketing tot service?

Door Product Lifecycle Management (PLM) te integreren en alle werkprocessen hier op af te stemmen, krijg je controle over iedere fase van de levenscyclus van je product. PLM software vervult eigenlijk een zeer belangrijke overkoepelende rol. Waarin iedereen eenvoudig samenwerkt, plant, informeert en je echt alle data overzichtelijk beheert.

Bij een succesvolle PLM implementatie, waar CAD2M je natuurlijk bij helpt, profiteer je meteen van:

 

  • Kennis en advies van onze PLM experts
  • Verhoogde productiviteit
  • Lagere kosten en hoger rendement
  • Kortere time-to-market
  • Meer overzicht en grip op je proces

Product Lifecycle Management op maat

De stap naar Product Lifecycle Management neem je niet van de ene op andere dag. Het is een traject dat bedrijfsbreed opgepakt moet worden en dus invloed heeft op je hele organisatie.

Door de jarenlange ervaring in de maakindustrie weten onze CAD2M’ers als geen ander dat dit soort grote trajecten zorgvuldig moeten worden aangepakt. Bij PLM Consultancy ligt dan ook onze expertise.

Theo in overleg met Taco bij CAD2M

Benieuwd hoe een Product Lifecycle Management traject bij CAD2M in zijn werk gaat? In ons PLM traject zie je welke stappen wij samen doorlopen.

Verbind al je processen

Al je bedrijfsprocessen in één omgeving met elkaar verbinden? Het klinkt vrij eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dit behoorlijk complex te zijn. Want zijn bij jou nu alle (multi-CAD) ontwerpen aan elkaar gekoppeld en heb jij het volledige overzicht wanneer er een probleem ontstaat aan je product?

Met PLM zijn alle processen binnen je productontwikkeling met elkaar verbonden. We hebben een voorbeeld van een PLM proces in de maakindustrie voor je uitgewerkt, bekijk het hier.

Bekijk ons PLM proces

Met welke tools werkt CAD2M?

Bij CAD2M mogen we al jaren gebruiken maken van het complete Dassault Systèmes aanbod van software- en cloudoplossingen, bekend van onder andere ENOVIA, DELMIA, SOLIDWORKS, CATIA en 3DEXPERIENCE. Dassault Systèmes heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van software-oplossingen rondom het productontwikkelingsproces, de perfecte partner in de maakindustrie.

3DEXPERIENCE® Platform
Met de komst van het 3DEXPERIENCE® Platform kunnen alle Dassault Systèmes softwareoplossingen, maar ook Multi-CAD integraties, naadloos aan elkaar gekoppeld worden voor een optimale samenwerking en beheersing van je bedrijfsprocessen. Integreer echt alles binnen je maakbedrijf in één overzichtelijke omgeving. Oftewel pas Product Lifecycle Management toe.

PLM tools bij CAD2M

Bekijk het CAD2M Webinar

Over Standaardisatie en Configuratie Management. CAD2M’ers Martijn en Vincent vertellen je meer over het maken van maatwerk producten binnen een gestandaardiseerd productieproces.

Webinar bekijken
standaardisatie webinar

Verbind al je bedrijfsprocessen in één omgeving met elkaar

Bekijk hier onder de 3DEXPERIENCE® PLM omgeving

Maak kennis met onze CAD2M’ers

Dit zijn vindingrijke experts op het gebied van PLM met jarenlange ervaring in de maakindustrie. Alle ins en outs van Product Lifecycle Management vertellen ze graag.

Contact met CAD2M'er
Contact Bas CAD2M

PLM traject starten

Samen groeien

Van startup naar maakbedrijf dat de stap naar PLM maakt. Business Development Manager Taco vindt het bijzonder om zo met je klant mee te mogen groeien.

Lees meer