Selecteer een pagina
Proces audit met CAD2M

Procesaudit

Iedereen kent wel het gevoel dat er eigenlijk een optimalisatieslag gedaan kan worden, maar door de waan van de dag blijf je dingen doen zoals je ze altijd al doet. Tijd voor verandering! Wij helpen je graag die stappen te laten zetten, zodat je efficiënter gaat werken en belangrijker; je werk nog leuker wordt. Via een procesaudit kijken wij waar voor jouw bedrijf de verbeterpunten liggen en hoe je die aan kunt pakken.

Contact met CAD2M'er

Haal het beste uit je bedrijf

 Soms heb je het niet eens in de gaten dat je iets eigenlijk al jaren omslachtig doet. Of je bent je er juist wel van bewust dat er efficiënter gewerkt kan worden, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen om die optimalisatieslag te maken. 

Samen bereik je meer
Onze CAD2M’ers zijn vindingrijke experts met jarenlange ervaring in de maakindustrie en zij staan juist te popelen om met dit soort vraagstukken aan de slag te gaan. Wij hebben hiervoor twee soorten procesaudits ontwikkeld: Engineerings & Business Value Assessment.

 

Engineering Value Assessment

Wesley aan Bureau

Zoals de naam al aangeeft is dit Value Assessment vooral gericht op alles rondom het engineeringsproces. Aan de hand van een uitgebreid stappenplan duiken wij volledig in jouw engineeringsproces. De resultaten en onze aanbevelingen worden in een uitgebreide presentatie helder gepresenteerd. De uitkomsten hiervan zijn heel uiteenlopend van een eenvoudige software oplossing tot een procesverandering of een integratie. 

Business Value Assessment

Tijdens een Business Value Assessment gaan we nog dieper op je bedrijfsprocessen in dan bij het Engineerings Value Assessment, waar we ons vooral op het engineeringsproces richten. Het Business Value Assessment zetten we vooral in, wanneer bedrijven klaar denken te zijn voor een PLM (Product Lifecycle Management) traject. We ontdekken waar de pijnpunten liggen en brengen de oplossingen hiervoor in kaart. 

Vragen die beantwoord kunnen worden tijdens een procesaudit

5

Hoe kan ik meer 'throughput' realiseren?

We willen niet meer mensen aannemen, maar wel efficiënter gaan werken. Hoe doen we dat?

5

Hoe kan ik de samenwerking verbeteren?

De samenwerking tussen engineering en productie verloopt inefficiënt. Waar ligt dat aan?

5

Zijn wij nog bij de tijd genoeg?

We hebben het idee dat we niet alle hedendaagse mogelijkheden optimaal gebruiken. 

5

Hoe houden we ons product portfolio beheersbaar?

Ons product portfolio wordt steeds complexer. Hoe houden we dit overzichtelijk en beheersbaar?

Dit zijn wij. CAD2M.

Wij weten als geen ander dat je met de beste software alleen er niet bent. Wij, CAD2M’ers, worden dan ook pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit die software te halen. Waarmee helpen we jou?

Taco Willemsen

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

De mogelijkheden met CAD2M zijn eigenlijk eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken hoe ook jij het optimale uit je bedrijf kunt halen.

Contact met CAD2M'er

Procesaudit in de praktijk

Sneller complexe producten maken

Wesley, één van onze Application Consultants, zag hoeveel efficiëntie de inzet van een mill-turn machine kan opleveren in een maakproces.

Lees meer