Selecteer een pagina
3DEXPERIENCE Project Planner rol

Project Planner

Project Planner is een ENOVIA rol binnen het zeer uitgebreide3DEXPERIENCE® (cloud) Platform. Je product op tijd en binnen het gestelde budget op de markt brengen, blijkt in de praktijk vaak heel erg lastig. Verbind alle projectleden, taken, resultaten en communicatie rondom je product aan elkaar. Maak op deze pagina kennis met de rol Project Planner en met CAD2M.

Contact met CAD2M'er

Maak kennis met de rol Project Planner

Bekijk hieronder de 3DEXPERIENCE® omgeving

Waarom kies je voor de Project Planner rol?

Zoals de naam al aangeeft is de rol Project Planner de oplossing voor je project planning en monitoring op het 3DEXPERIENCE® Platform. Je werkt in een gebruiksvriendelijke en veilige samenwerkingsomgeving, die continu up-to-date is doordat je in de cloud werkt. Op die manier is het project management voor iedereen goed inzichtelijk en kun je hier goed op sturen, dit helpt je om sneller van idee tot het uiteindelijke product te komen.

Plan je project realtime

Stel je team in staat om een project real-time te plannen, uit te voeren en te bewaken.
Deel je project eenvoudig op in taken en stel gewenste resultaten en belangrijke mijlpalen op. Stel je teamleden in staat om efficiënt samen te werken, overal, altijd en op elk apparaat omdat je werkt in een cloudomgeving.

Weet wat er speelt

Deel je project op in beheersbare taken en koppel deze taken aan je teamleden. Wijzigingen worden automatisch doorgegeven aan alle betrokken teamleden. Iedereen is op deze manier continu op de hoogte.

Duidelijke grafische overzichten

De grafische overzichten zorgen ervoor dat de planningen voor iedereen snel overzichtelijk zijn. Je ziet de taken en mijlpalen overzichtelijk terugkomen in Gantt-diagrammen.

Beveilig je projecten met toegangsrechten

Bij productontwikkeling is het veilig bewaren van informatie en ontwerpen van essentieel belang. Beveilig je projecten eenvoudig met toegangsrechten. De projecteigenaar selecteert wie de taken mag bekijken, mag bewerken en wie de opgeslagen inhoud bewaakt. Ook alle CAD gegevens en documenten vallen daaronder.

Strak op de planning

Volg eenvoudig de status van alle taken. Je ontvangt meldingen wanneer een taak of belangrijke mijlpaal verlopen is en je hebt inzicht in je achterstallige taken.

Communiceer gericht

Beheer de inhoud eenvoudig op zowel het project als individueel taakniveau. Je deelt en slaat bestanden eenvoudig op en creëert en beheert ze in een samenwerkingsruimte.

De voordelen van het 3DEXPERIENCE Platform

Naast deze project management rol bestaan er ook nog andere rollen binnen ENOVIA in de cloud om je data goed en overzichtelijk te beheren.  Via het 3DEXPERIENCE® Platform koppel je heel eenvoudig verschillende facetten binnen het productontwikkelingsproces aan elkaar. Niet alleen rondom data beheer, maar ook het ontwerpen, simuleren en de vertaling naar de productie kun je overzichtelijk beheren via het platform. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voordelen je dat kan opleveren lees op de 3DEXPERIENCE® Platform pagina.

Meer over 3DEXPERIENCE

Dit zijn wij. CAD2M.

Bij CAD2M worden wij pas echt enthousiast wanneer we het optimale uit bedrijfsprocessen kunnen halen. Dat gaat veel verder dan het leveren van de beste software- en cloudoplossingen. Want hoe zorgen wij nu dat jouw bedrijf zorgeloos kan starten op het 3DEXPERIENCE® Platform met de rol Project Planner?

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Binnen ENOVIA in de cloud kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten rollen. Veel van die rollen zijn ontwikkeld voor een compleet PLM-traject. Maar binnen het afgebakende portfolio  3DEXPERIENCE®  Works zijn de rollen opgenomen die rondom het SOLIDWORKS ontwerpproces veel voordelen kunnen opleveren.

Meer over ENOVIA in de cloud >

Antwoord:
Die vraag horen we vaak, maar daar is eigenlijk niet heel eenvoudig een antwoord op te geven. Het 3DEXPERIENCE® Platform  is een zeer uitgebreid product, met oneindig veel mogelijkheden en daarom lichten wij dit liever persoonlijk toe. Onze CAD2M’ers zitten klaar om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

 

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Ja het 3DEXPERIENCE® Platform is volledig in te richten naar je eigen wensen. Wil je echt je totale bedrijfs- en productontwikkelingsprocessen in één omgeving met elkaar verbinden, dan kan dat zeker via de Product Lifecyle Management oplossingen binnen het 3DEXPERIENCE® Platform.

Lees meer over PLM >

Contact Bas CAD2M

Wil jij meer weten over de rol Project Planner?

Neem contact met ons op en wij vertellen je alles of we laten je geheel vrijblijvend een demo zien, zodat je zelf kunt ervaren wat de voordelen zijn van (samen)werken en beheren in een cloudomgeving.

Contact met CAD2M'er

3DEXPERIENCE® in de praktijk

Zo zet dddrop 3DEXPERIENCE® in

In deze video zie je op welke manier het 3DEXPERIENCE® Platform ervoor zorgt dat de, door dddrop ontwikkelde en geproduceerde, 3D printers sneller op de markt komen.

Bekijk de video