Selecteer een pagina
Home > Promo

Promo

Het delen van kennis dat is waar wij als CAD2M’ers enthousiast van worden. En het is natuurlijk helemaal mooi wanneer jij mag profiteren van onze kennis in combinatie met de kortingen van onze leveranciers. Op deze pagina zie je welke promo’s er bij onze leveranciers momenteel lopen en hoe jij daarvan kunt profiteren.

Contact met CAD2M'er

Design & Engineering

Momenteel lopen er géén promo’s bij onze leverancier Dassault Systèmes (van onder andere SOLIDWORKS).

Manufacturing

Onderstaande promo’s lopen momenteel bij onze leverancier SolidCAM.

SolidCAM onderhoud

Vraag jouw korting aan voor

 

iMachining

iMachining is een module van SolidCAM die je helpt bij het optimaal benutten van de machine, het gereedschap, de materialen en de geometrie. We hebben bij onze klanten gemerkt dat iMachining cyclustijden kan reduceren tot wel 75%. En niet alleen de cyclustijden verkorten, maar ook de standtijd van je gereedschappen worden verlengd.

Vraag vrijblijvend jouw prijs aan >

Geldig t/m 31 juni 2022

SolidCAM onderhoud

Activeer opnieuw het onderhoud met korting op de backdating fee

SolidCAM

Wanneer je weer over een actief onderhoud wilt beschikken op je SolidCAM licenties, dien je de zogeheten backdating fee te betalen. Met terugwerkende kracht wordt er onderhoud in rekening gebracht voor de periode dat er géén gebruik werd gemaakt van onderhoud (tot een maximum van drie jaar). Profiteer nu van 60% korting op jouw backdating fee en maak weer gebruik van de voordelen.

Vraag vrijblijvend jouw prijs aan >

Geldig t/m 31 juni 2022

SolidCAM

Ontvang gratis de Shop Floor Editor van 

SolidCAM

De meeste operators simuleren de gereedschapsbanen voordat zij hun NC programma in de CNC machine laden. Speciaal voor hen is de SolidCAM Shop Floor Editor & Simulator gemaakt. Ontdek de voordelen hiervan, waarbij de CNC machine bij het doen van een simulatie niet stil hoeft te staan.

Vraag vrijblijvend de Shop Floor Editor aan >

Geldig t/m 31 juni 2022

Altijd up-to-date met onze nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste promo en andere speciale acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Naast de aankondiging van leuke promo’s ontvang je de laatste updates, nieuwe blogs en aankomende events waar ook jij aan kunt deelnemen. 

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

De mogelijkheden met CAD2M zijn eigenlijk eindeloos.
Neem contact op en we leggen je alles uit. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er