Selecteer een pagina
Home > Promo

Promo

Het delen van kennis dat is waar wij als CAD2M’ers enthousiast van worden. En het is natuurlijk helemaal mooi wanneer jij mag profiteren van onze kennis in combinatie met de kortingen van onze leveranciers. Op deze pagina zie je welke promo’s er bij onze leveranciers momenteel lopen en hoe jij daarvan kunt profiteren.

Contact met CAD2M'er

Design & Engineering

Onderstaande promo’s lopen momenteel bij onze leverancier Dassault Systèmes.

SOLIDWORKS professional

Profiteer van voordeel op

SOLIDWORKS 3D CAD

De wereld van SOLIDWORKS 3D CAD is een wereld met veel diversiteit en dus mogelijkheden. Dit programma geeft je alle functionaliteiten om je ideeën zo eenvoudig mogelijk te kunnen 3D ontwerpen. Je profiteert nu tijdelijk van korting op een software licentie. Benieuwd naar jouw korting?

Vraag vrijblijvend jouw prijs aan >

Geldig t/m 30 juni 2022

SOLIDWORKS-Simulation-en-SIMULIA-pakket

Profiteer van voordeel op

SOLIDWORKS Simulation

Door te voorspellen hoe 3D modellen zich in verschillende situaties gedragen, verbeter je de kwaliteit van producten. SOLIDWORKS Simulation helpt je hiermee. Door het visualiseren én simuleren ga je een stap verder dan handberekeningen en fysieke testen. Profiteer nu van korting op deze oplossing.

Vraag vrijblijvend jouw prijs aan >

Geldig t/m 30 juni 2022

DraftSight pakket

Koop nu vijf licenties

DraftSight

Voor de prijs van vier…

Naast het tekenen in 2D, zet je óók bestaande 2D data om in een 3D ontwerp. Designers, engineers en architecten besparen met DraftSight een hoop tijd, waarbij de kosten laag blijven ten opzichte van andere 2D CAD software.

 

Profiteer nu van DragtSight >

Geldig t/m 30 juni 2022

Welk SOLIDWORKS pakket heb je nodig j

Profiteer van voordeel op

SOLIDWORKS Multi Products

Altijd al willen weten wat SOLIDWORKS PDM of SOLIDWORKS Composer voor jouw ontwikkelingsproces kan betekenen? Profiteer dan nu van korting op de meerdere SOLIDWORKS oplossingen. 

Vraag vrijblijvend jouw prijs aan >

Geldig t/m 30 juni 2022

3DEXPERIENCE platform pakket

Profiteer van voordeel op

3DEXPERIENCE

Overal, altijd en voor iedereen op een overzichtelijke en toegankelijke manier écht bedrijfsbreed samenwerken aan je product. Dat doe je met 3DEXPERIENCE® Platform. Dit platform biedt je allerlei mogelijkheden rondom productontwikkeling in de cloud. Profiteer nu van een tijdelijk voordeel.

Vraag vrijblijvend jouw prijs aan >

Geldig t/m 30 juni 2022

Manufacturing

Onderstaande promo’s lopen momenteel bij onze leverancier SolidCAM.

SolidCAM iMachining pakket

Profiteer van 40% korting op

iMachining 2D/3D

iMachining is een module van SolidCAM die je helpt bij het optimaal benutten van de machine, het gereedschap, de materialen en de geometrie. We hebben bij onze klanten gemerkt dat iMachining cyclustijden kan reduceren tot wel 75%. En niet alleen de cyclustijden verkorten, maar ook de standtijd van je gereedschappen worden verlengd. Beschik je over actief onderhoud? Profiteer dan nu van 40% korting.

Vraag jouw korting aan >

Geldig t/m 30 juni 2022

SolidCAM iMachining pakket

Ontvang gratis de Cimco of ShopFloor Editor van

SolidCAM

Je kent het wel… Je hebt een CAM programma gemaakt en een NC code naar de machine gestuurd. Als operator kom je er nét voor het starten van het programma achter dat je nog een diepte stap wilt wijzigen, een voeding wilt verhogen, toerental wilt verlagen of toch nog de simulatie van het CAM programma wilt bekijken. Voor zulke situaties heeft SolidCAM de ShopFloor Editor ontwikkeld, die te gebruiken is zonder SOLIDWORKS licentie. Bij actief onderhoud ontvang je de editor gratis.

Vraag de ShopFloor Editor aan >

Geldig t/m 30 juni 2022

Altijd up-to-date met onze nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste promo en andere speciale acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Naast de aankondiging van leuke promo’s ontvang je de laatste updates, nieuwe blogs en aankomende events waar ook jij aan kunt deelnemen. 

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

De mogelijkheden met CAD2M zijn eigenlijk eindeloos.
Neem contact op en we leggen je alles uit. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er