Selecteer een pagina
Home > Promo

Promo

CAD2M’ers worden enthousiast van het delen van kennis. Het is natuurlijk helemaal mooi wanneer jij profiteert van onze kennis in combinatie met de kortingen van onze leveranciers. Ontdek op deze pagina de nieuwe promo’s, zoals 20% korting op SOLIDWORKS 3D CAD, PDM of Simulation. Of wat te denken van de SolidCAM onderhoudspromo? 

Design & Engineering

Onderstaande promo’s lopen momenteel bij onze leverancier Dassault Systèmes.
SOLIDWORKS 3D CAD Promo

Profiteer tijdelijk van voordeel op SOLIDWORKS

Standard, Professional en Premium

Met SOLIDWORKS Standard, Professional & Premium heb je drie 3D CAD pakketten met tal van mogelijkheden. Ieder pakket heeft zijn eigen functionaliteiten en je vergelijkt ze hier. Tot en met 30 september 2022 ontvang je 20% korting op jouw licentie voor deze producten.

SOLIDWORKS Multiproduct Promo

Profiteer tijdelijk van voordeel op SOLIDWORKS

PDM, Simulation, Composer & Visualize

Naast de bekende 3D CAD pakketten ontwikkelt SOLIDWORKS andere oplossingen met betrekking tot design & engineering. Denk aan PDM, waarmee je jouw productdata beheert. Maar ook Simulation om virtueel je ontwerp te testen. Tot en met 30 september 2022 ontvang je 20% korting op aanvullende SOLIDWORKS producten.

Ontdek onze andere mogelijkheden

Denk je aan een SOLIDWORKS Term License? Of ga je voor een cloudoplossing met behulp van 3DEXPERIENCE®? Ook dan kunnen we je tijdens de promoperiode helpen aan een interessant aanbod. Laat ons via het onderstaande formulier weten dat je geïnteresseerd bent, dan neemt een CAD2M’er geheel vrijblijvend contact met je op.

SOLIDWORKS Simulation Softwarebox Pakket

Ontdek de Get Started Kit van

SOLIDWORKS Simulation

Met dit introductiepakket bemachtig je voor een scherpe prijs drie maanden lang een licentie SOLIDWORKS Simulation Standard. Tevens ontvang je een vijftal leerzame video’s om de basis van Simulation onder de knie te krijgen. Dus schroom niet en neem contact op!

 

Manufacturing

Onderstaande promo’s lopen momenteel bij onze leverancier SolidCAM.

SolidCAM

Ontdek de onderhoudspromo van

SolidCAM

Wil je weer beschikken over actief onderhoud? Activeer het nu en profiteer van 60% korting op de ‘backdating fee’ van SolidCAM én 50% korting ‘backdating fee’ van SOLIDWORKS. Daarnaast ontvang je kosteloos de ‘Cimco Editor en ‘Shop Floor Simulator’. Twijfel je nog? Je ontvangt tevens tot 40% korting op iMachining 2D/3D.

 

Jouw uitdaging, onze kennis & scherpe acties

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze kennis in combinatie met de scherpe acties die onze partners momenteel aanbieden. Wij helpen jou graag in jouw groei.

Laat ons via het formulier weten in welke actie(s) je geïnteresseerd bent, dan zorgen wij voor een passende offerte.

Ontvang je offerte naar een volgende stap!

Taco Willemsen

Wat CAD2M voor jou kan betekenen?

De mogelijkheden met CAD2M zijn eigenlijk eindeloos.
Neem contact op en we leggen je alles uit. Gaan wij samen groeien?

Contact met CAD2M'er