Selecteer een pagina
3DEXPERIENCE SIMULIA CAD2M

SIMULIA in de cloud

Met SIMULIA in de cloud maak je op het 3DEXPERIENCE® Platform gebruik van simulatie toepassingen, voordat je overgaat op het maken fysieke prototypen of producten. Op deze pagina maak je kennis met CAD2M en leggen we uit hoe je in de cloud kunt simuleren aan de hand van diverse SIMULIA rollen op het 3DEXPERIENCE® Platform.

Contact met CAD2M'er

Welke SIMULIA rollen zijn er op het 3DEXPERIENCE® Platform?

Hieronder vind je een overzicht van verschillende SIMULIA rollen binnen 3DEXPERIENCE® Works op het platform.

Structural Designer pas in je ontwerpfase meteen simulatie toe

Productontwerp simulatie wordt met de Structural Designer rol een natuurlijk verlengstuk van je ontwerpproces. Je kunt direct het ‘gedrag’ van je ontwerp bestuderen, verschillende ontwerpopties verkennen en de effecten op de productprestaties evalueren, allemaal vanuit je vertrouwde ontwerpomgeving SOLIDWORKS.

Lees hier alles over de Structural Designer rol >

Simulia 3DEXPERIENCE Structural Designer
Simulia 3DEXPERIENCE Structural performance designer

Structural Performance Engineer simuleer je 3D ontwerpen

In deze simulatie omgeving voor SOLIDWORKS-gebruikers, aangedreven door de bekende Abaqus Technologie, test je de 3D ontwerpen virtueel op diverse invloeden. Daardoor kun je met minder fysieke prototypen naar je uiteindelijke product. Bespaar tijd en kosten.

Lees hier alles over de Structural Performance Engineer rol >

De voordelen van het 3DEXPERIENCE® Platform

Naast deze simulatie rollen bestaan er nog heel veel andere rollen binnen het 3DEXPERIENCE® Platform. Zodat je heel eenvoudig verschillende facetten binnen het productontwikkelingsproces aan elkaar kunt verbinden. Op die manier kun je naast simuleren ook direct samenwerken, ontwerpen, beheren en de productie aansturen vanuit dit platform. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voordelen je dat kan opleveren lees op de 3DEXPERIENCE® Platform pagina.

Meer over 3DEXPERIENCE

Dit zijn wij. CAD2M.

Bij CAD2M worden wij pas echt enthousiast wanneer we het optimale uit productontwerp processen kunnen halen. Dat gaat veel verder dan het leveren van de beste software- en cloudoplossingen. Want hoe zorgen wij nu dat jouw bedrijf zorgeloos kan starten met simuleren in de cloud?

Wil jij simuleren in de cloud?

De mogelijkheden met het 3DEXPERIENCE® Platform, SIMULIA én CAD2M zijn eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken hoe ook jij kunt gaan simuleren in de cloud.

Contact met CAD2M'er
Taco Willemsen

3DEXPERIENCE® in de praktijk

Zo zet dddrop 3DEXPERIENCE® in

In deze video zie je op welke manier het 3DEXPERIENCE® Platform ervoor zorgt dat de, door dddrop ontwikkelde en geproduceerde, 3D printers sneller op de markt komen.

Bekijk de video