Selecteer een pagina
Home > SolidCAM 2021 What’s New
SolidCAM 2021

SolidCAM 2021 What’s New

Wat heeft SolidCAM 2021 allemaal in petto? Aan de hand van een presentatie laat CAD2M graag zien welke features zijn toegevoegd. Denk aan een nieuwe ToolKit, ideaal voor Mill-Turn en Swiss-Type toepassingen. Daarnaast is er niet alleen een nieuwe SolidCAM Simulator, maar nog veel meer. Laat je verrassen.

Belangrijkste nieuwe features SolidCAM 2021

5

ToolKit

Complexe gereedschappen en houders ondersteunen voor Mill-Turn en Swiss-Type machines. Bekijk hieronder de presentatie over de ToolKit.

5

ShopFloor Editor

Perfecte oplossing om operators achter de machine de kans te geven om bewerkingen aan te passen.

5

SolidCAM Simulator

Nieuwe meet- en opnamemogelijkheden binnen de simulatie. Zodat fouten in het programmeerproces in een vroeg stadium worden waargenomen.

5

Extra's voor THSR, HSM, THSM & Sim.

Nieuwe 5-assige modules, zoals 3+2 Roughing, Edge Breaking en Edge Trimming.

Je leest hier meer over op het forum van SolidCAM.

Maak kennis met SolidCAM 2021

Presentatie over de nieuwste versie van SolidCAM

Meer over de nieuwe ToolKit

Naast de in de presentatie behandelde veranderingen voor SolidCAM 2021 is de nieuwe ToolKit een grote verandering, waarvoor CAD2M ook een training verzorgt. Hierin leer je alles over de nieuwe opties, die onder andere beter tool management mogelijk maken en het programmeerproces versnellen.

Volg de training over de nieuwe ToolKit van SolidCAM

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit SolidCAM te halen. Waarmee helpen we jou?

Wil jij jouw productieproces verder optimaliseren?

De mogelijkheden met SolidCAM én CAD2M zijn eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken wat het meest geschikt is voor jou.

Contact met CAD2M'er

SolidCAM’s iMachining bij Pillen Group

Verspaanproces optimaliseren

De module iMachining van SolidCAM heeft het doel om tijdens verspanen de (tooling) kosten te reduceren en de bewerkingstijd te verkorten. Pillen Group maakt al sinds het ontstaan ervan gebruik van deze module en vertelt over hoe het hun productie verder helpt.

Lees het verhaal