Selecteer een pagina
Home > SolidCAM 2022 What’s New
SolidCAM 2022

SolidCAM 2022 What’s New

Wat heeft SolidCAM 2022 allemaal in petto? Aan de hand van een presentatie laat CAD2M graag zien welke features zijn toegevoegd. Denk aan de SolidCAM Maker Version en de Associative Coördinate System. Daarnaast zijn er ook nieuwe verbeteringen binnen de Toolkit, HSR/HSM Turbo en nog veel meer.

Belangrijkste nieuwe features SolidCAM 2022

5

SolidCAM Maker Version

Met de SolidCAM 2022 Maker Version hebben studenten, trainees of operators de mogelijkheid om kosteloos SolidCAM te gebruiken.
5

SolidCAM Setup Sheet web

Met de nieuwe Setup Sheet is het mogelijk om aan de hand van online templates je eigen werkblad te definiëren.
5

Associative Coördinate System

Deze functie koppelt het nulpunt aan een vlak van je product. Hierdoor worden niveaus in de bewerking automatisch aangepast bij verandering van je product.

5

HSR Turbo en HSM Turbo

De calculatietijd is in SolidCAM 2022 wederom met 50% verkort. Ontdek tevens nieuwe functies in de turbo modules.

Je leest hier meer over op het forum van SolidCAM.

Maak kennis met SolidCAM 2022

Presentatie over de nieuwste versie van SolidCAM

Meer over het Associative Coördinate System

Met de SolidCAM Associative Coördinate System koppel je het nulpunt aan een vlak van het product. Door deze link wordt bij een wijziging van het product de positie van het nulpunt automatisch aangepast. Doordat het nulpunt verbonden is aan één van de vlakken van het product, veranderen óók alle niveaus in de bewerkingen automatisch mee.

SolidCAM 2022 Associative Nulpunt

Met de nieuwe SolidCAM Levelpage staan tevens de veiligheidsniveaus in verbinding met het product, bijvoorbeeld door je veiligheidswaardes te linken aan je opspanning. Hierbij geldt tevens dat bij een aangebrachte wijziging, de waardes omtrent veiligheid automatisch worden geüpdate.

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit SolidCAM 2022 te halen. Waarmee helpen we jou?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden binnen SolidCAM 2022?

We vertellen je er graag meer over en helpen je graag ontdekken wat de vernieuwingen binnen SolidCAM voor jou kunnen betekenen.

Contact met CAD2M'er

De voordelen van een CAD/CAM integratie bij WILA

Verspaanproces optimaliseren

WILA produceert klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers met SOLIDWORKS en SolidCAM. We vroegen hen naar de (verbinding tussen) verschillende processen bij het ontwikkelen én produceren van hun producten. Maar ook over de CAD- en CAM software die zij gebruiken.

Lees het verhaal