Selecteer een pagina

SOLIDWORKS 3D CAD

Welkom in de wondere wereld van SOLIDWORKS 3D CAD. Een wereld met veel diversiteit en dus mogelijkheden. Op deze pagina wijzen wij je graag een beetje de weg. Vergelijk hier de verschillende SOLIDWORKS 3D CAD software, waarmee je eindeloos kunt 3D ontwerpen én maak kennis met CAD2M.

Maak kennis met de SOLIDWORKS pakketten

Bekijk hieronder de SOLIDWORKS omgeving

Elk 3D ontwerp proces is anders en dat weten ze bij SOLIDWORKS maar al te goed, daarom is er niet één pakket voor iedereen, maar zijn er volop keuzes in wat het best bij jouw product en of bedrijf past. Wil jij gaan werken met SOLIDWORKS 3D CAD software? Bekijk dan op deze pagina de belangrijkste verschillen in functionaliteiten tussen de licenties SOLIDWORKS Standard, SOLIDWORKS Professional en SOLIDWORKS Premium. Maar we laten je ook kennis maken de SOLIDWORKS huurlicenties en 3D ontwerpen in de cloud. Wist je dat we ook speciale programma’s voor Startups en Educatie aanbieden?

Vergelijk hier SOLIDWORKS Standard, Professional & Premium

Waarom kies je voor SOLIDWORKS 3D CAD software?

Ben jij een Startup?

Ook jou helpen wij graag op weg! We snappen dat de aanschaf van een licentie een behoorlijke stap is voor startende ondernemers. Maak daarom snel kennis met ons speciale programma voor Startups en ontdek wanneer je in aanmerking komt voor een jaar lang gratis SOLIDWORKS.

Ontwerpen in de cloud

In de maakindustrie nemen steeds meer bedrijven de stap naar de cloud. Het gaat dan niet alleen om het opslaan van bestanden, maar ook SOLIDWORKS is inmiddels in de cloud beschikbaar, je gaat dan online via het 3DEXPERIENCE® Platform 3D ontwerpen en samenwerken.

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit je SOLIDWORKS pakket te halen. Waarmee helpen we jou?

Ondersteuning

Wij stimuleren nieuw talent graag

Engineers in de dop zijn onze toekomst en dat begrijpen wij en SOLIDWORKS maar al te goed. Daarom biedt SOLIDWORKS speciale pakketten aan voor het onderwijs, zodat studenten opgroeien met SOLIDWORKS. Ook investeren wij graag in de kennis van de docenten.

Huur een SOLIDWORKS licentie

Een SOLIDWORKS licentie koop je eigenlijk voor je leven en daar is de prijs van een licentie dus ook op gebaseerd. Heb je tijdelijk een licentie nodig? Kies dan voor een huurlicentie of ga ontwerpen via het 3DEXPERIENCE® Platform.

|

“Een elektrische brommer die historie en toekomst samensmelt tot een waanzinnig, eigenzinnig maar ook logisch ontwerp. De vindingrijkheid van de CAD2M’ers heeft ons zeker geholpen om tot dit logisch ontwerp te komen. Met de juiste tips wisten we ook het optimale uit de SOLIDWORKS software te halen”

Ivo Roos

Head of Design, BREKR.

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Wil je graag SOLIDWORKS downloaden en installeren op een bestaande of nieuwe werkplek? In onze uitleg lees je hoe je dit kunt doen via het SOLIDWORKS customer portal.

SOLIDWORKS downloaden >

Antwoord:

Dat ligt eraan hoe je de vraag bekijkt. Met je standaard SOLIDWORKS licentie werk je aan je ontwerp op je eigen PC. Je installeert hier SOLIDWORKS echt op. Maar kies je voor 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS dan kun je vanuit elke willekeurige internetbrowser ontwerpen in een SOLIDWORKS omgeving.

Lees meer over SOLIDWORKS in de cloud >

Antwoord:

Om SOLIDWORKS te installeren, dient je systeem te voldoen aan een aantal vereisten. Denk aan een bepaald RAM-geheugen of processor. We hebben alle systeemvereisten voor je op een rijtje gezet op onze productpagina’s. 

Bekijk de systeemvereisten >

Antwoord:

Dat is zeker mogelijk. Bij CAD2M hebben we al veel ervaring met het koppelen van verschillende soorten ERP-pakketten met SOLIDWORKS.

Lees meer over ERP integreren >

Taco Willemsen

Word jij ook een tevreden SOLIDWORKS gebruiker?

De mogelijkheden met SOLIDWORKS én CAD2M zijn eigenlijk eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken wat het meest geschikt is voor jou.

Contact met CAD2M'er

SOLIDWORKS bij van Raam

Verkort de doorlooptijd

Bij aangepaste fietsenfabrikant van Raam helpt SOLIDWORKS de doorlooptijd verkorten, doordat ze in een vroeg stadium het ontwerp kunnen visualiseren. Ze communiceren dan al met leveranciers en klanten over het ontwerp

Bekijk de video