Selecteer een pagina
3D ontwerpen met CAD2M

SOLIDWORKS 3D CAD

Welkom in de wereld van SOLIDWORKS 3D CAD: de krachtigste en bestverkochte 3D CAD software waarmee je eindeloos kunt 3D ontwerpen. Kies voor Standard, Professional of Premium en breng je ideeën tot leven. Vergelijk hier de verschillende SOLIDWORKS 3D CAD pakketten en ontdek welke optie het beste bij jou past.

Offerte aanvragen

SOLIDWORKS 3D CAD software

SOLIDWORKS 3D CAD is de bestverkochte en meestgebruikte 3D CAD software wereldwijd. Engineers roemen deze oplossing vanwege de brede functionaliteit en gebruiksvriendelijke interface. SOLIDWORKS CAD is laagdrempelig en intuïtief, maar biedt tegelijkertijd zeer geavanceerde functies. Hierdoor is de software geschikt voor iedereen: of je nu een beginnende engineer bent of al veel ervaring hebt met het maken van 3D ontwerpen.

SOLIDWORKS 3D CAD

Het brede scala aan functies en tools voor uiteenlopende design- en engineeringtaken, de actieve community en de naadloze samenwerking met andere design- en engineering software maken van SOLIDWORKS 3D CAD een zeer compleet CAD pakket waarmee je eindeloos kunt 3D ontwerpen.

Vergelijk hier SOLIDWORKS Standard, Professional & Premium

Ieder 3D ontwerpproces is anders. Daarom is er niet één SOLIDWORKS 3D CAD pakket voor iedereen, maar heb je de keuze uit drie pakketten: Standard, Professional en Premium. Zo bepaal je zelf welke optie het beste bij jouw product en/of bedrijf past en haal je het maximale uit de software.

Standaard krijg je drie 3DEXPERIENCE® rollen bij je SOLIDWORKS 3D CAD licentie. Dankzij deze drie rollen maak je op een laagdrempelige manier kennis met engineering in de cloud:

Collaborative Designer for SOLIDWORKS

Koppel je SOLIDWORKS on premise licenties met het 3DEXPERIENCE® platform.

Naar Collaborative Designer for SOLIDWORKS >

3DSwymer

Stel zelf dashboards samen en wees via virtuele communities digitaal verbonden met stakeholders.

Naar 3DSwymer >

Collaborative Industry Innovator

Breng eenvoudig structuur aan in het opslaan van bestanden en revisies.

Naar Collaborative Industry Innovater >

Livestream: De Meerwaarde van 3DEXPERIENCE®

Bij CAD2M hebben we een livestream georganiseerd over de meerwaarde van het 3DEXPERIENCE® platform, waarin je meer te weten komt over de drie rollen die je nu standaard afneemt. Ook ontdek je hoe je zelf eenvoudig met de rollen aan de slag kunt.

Bekijk hier de livestream >

Livestream terugkijken

Werken in de cloud met 3DEXPERIENCE®

We werken steeds meer vanuit de cloud, al zijn we ons daar niet altijd even bewust van. Ook binnen engineering zien we een shift naar werken in de cloud. Zo worden nieuwe SOLIDWORKS 3D CAD licenties geleverd met een drietal rollen van het 3DEXPERIENCE® cloud platform. Dit brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee, zoals het samenwerken met collega’s in één gedeelde omgeving, waarbinnen je gegevens, bestanden, maar ook kennis en ideeën met elkaar kunt delen.

Naast SOLIDWORKS 3D CAD inclusief drie cloud rollen kun je bij ons ook een SOLIDWORKS 3D CAD oplossing afnemen die al meer op de cloud gefocust is: 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS. Bij SOLIDWORKS 3D CAD werk je vanuit je vertrouwde SOLIDWORKS omgeving en maak je een koppeling naar het platform. Bij 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS gaat het precies andersom in zijn werk. Hierbij werk je vanuit het platform en start je vanaf daar je SOLIDWORKS software op. Ben je geïnteresseerd? Op de pagina van 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS lees je meer over de verschillende pakketten.

SOLIDWORKS

proberen?

Trial aanvragen

De voordelen van SOLIDWORKS 3D CAD zelf ervaren?

Ontdek alle functionaliteiten van SOLIDWORKS 3D CAD met de gratis trial*.

Klik op de button om je trial aan te vragen en probeer SOLIDWORKS CAD tot 30 dagen lang.

*Je ontvangt een trial voor SOLIDWORKS premium. De drie 3DEXPERIENCE® rollen 3DSwymer, Collaborative Industry Innovator en Collaborative Designer for SOLIDWORKS zijn niet bij de trial inbegrepen.

SOLIDWORKS

proberen?

Trial aanvragen

SOLIDWORKS 3D CAD bij CAD2M

CAD2M is al meer dan 30 jaar reseller van SOLIDWORKS CAD software. Wij zijn een betrouwbare partner met uitgebreide kennis van de maakindustrie. Met onze expertise en persoonlijk advies helpen wij bij het kiezen van de juiste 3D CAD oplossing, zodat jij jouw ontwerpprocessen kunt optimaliseren en succesvol kunt zijn in de dynamische wereld van de maakindustrie.

Contact Taco CAD2M

Dat doen we bij CAD2M graag meteen vanaf het begin.

consult

Voor een zorgeloze start en ondersteuning bij de eerste stappen.

Contact CAD2M

Wij lossen alles op, zodat je nooit stilstaat in je ontwerpproces.

CAD2M Training werkplek

Om je te blijven uitdagen en optimaal gebruik te maken van de software.

Dit wil je vast weten over SOLIDWORKS 3D CAD

Welke versies of edities zijn beschikbaar voor SOLIDWORKS 3D CAD?

Afhankelijk van je wensen en behoeften zijn er verschillende versies van SOLIDWORKS 3D CAD beschikbaar. Zo kun je kiezen voor Standard, Professional of Premium inclusief drie rollen van het 3DEXPERIENCE® platform. Werk je liever meer vanuit de cloud? Kies dan voor 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS Standard, Professional of Premium. Speciaal voor het onderwijs is er Education. Ben je een startup? Dan profiteer je met SOLIDWORKS voor Startups van vele voordelen en extra mogelijkheden. Tot slot is er een mogelijkheid om SOLIDWORKS 3D CAD te huren in plaats van kopen met SOLIDWORKS Term License.

Kan ik met SOLIDWORKS 3D CAD in de cloud werken?

Dat ligt eraan hoe je de vraag bekijkt. Je installeert de software nog steeds gewoon op je eigen PC, maar krijgt er nu wel drie 3DEXPERIENCE® rollen bij. Met deze rollen maak je kennis met werken in de cloud. Indien je meer vanuit de cloud wilt werken, kies je voor 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS. Hiermee is het mogelijk om vanuit iedere willekeurige internetbrowser te ontwerpen in een SOLIDWORKS omgeving die volledig met het 3DEXPERIENCE® platform is geïntegreerd.

Wat zijn de systeemvereisten voor SOLIDWORKS 3D CAD?

Meer over de systeemvereisten voor SOLIDWORKS 3D CAD lees je in ons kenniscentrum artikel: Wat zijn de pc systeemvereisten voor SOLIDWORKS 3D CAD?

Biedt SOLIDWORKS 3D CAD integratie met andere software en tools die ik al gebruik?

Ja, SOLIDWORKS 3D CAD kun je integreren met andere software en tools die je al gebruikt. SOLIDWORKS heeft een open architectuur waardoor het kan communiceren met andere software oplossingen die ook zo’n zelfde open architectuur hebben. Dit maakt een naadloze integratie mogelijk, bijvoorbeeld met je ERP systeem.

Welke trainings- en ondersteuningsopties zijn beschikbaar om mijn team vertrouwd te maken met SOLIDWORKS 3D CAD?

Bij CAD2M bieden we consultancy en hebben we een uitgebreid trainingsaanbod. Met deze trainingen word je wegwijs in SOLIDWORKS 3D CAD. Maar we hebben ook trainingen voor de meer ervaren gebruiker die zich verder wil verdiepen in enkele geavanceerde functies van de software. Heb je vragen of kom je er niet uit? Dan kun je met al je vragen terecht bij onze helpdesk.

Taco Willemsen

Persoonlijk advies ontvangen van een CAD2M’er?

We voorzien je graag van persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste SOLIDWORKS 3D CAD oplossing. Samen ontdekken we welk pakket bij jou past.

Contact met CAD2M'er

SOLIDWORKS bij van Raam

Verkort de doorlooptijd

Bij aangepaste fietsenfabrikant van Raam helpt SOLIDWORKS de doorlooptijd verkorten, doordat ze in een vroeg stadium het ontwerp kunnen visualiseren. Ze communiceren dan al met leveranciers en klanten over het ontwerp

Bekijk de video