Selecteer een pagina

SOLIDWORKS Electrical

Steeds vaker hebben producten geïntegreerde elektrische content, zoals voedingen, besturingselementen, complexe bedradingen en kabelbomen. SOLIDWORKS Electrical helpt bij het maken van elektrische schema’s door deze te vereenvoudigen. Ontwikkel geïntegreerde elektrische systemen, aan de hand van een intuïtieve interface.

Maak kennis met SOLIDWORKS Electrical

Bekijk hieronder de Electrical omgeving

Het maken van elektrische schema’s vereenvoudigen

Tussen engineers maken we onderscheid in elektrotechnische en mechanische engineers. Binnen het ontwikkelproces van een product is samenwerken van groot belang. Met SOLIDWORKS Electrical 3D en Electrical Schematics is het voor maakbedrijven mogelijk om enerzijds elektrische systemen 3D te ontwerpen, waaronder het plaatsen van kabelbomen en het invoeren van draadlengtes. Anderzijds is het met deze oplossing mogelijk om elektrische systemen binnen het eindproduct te ontwikkelen. Vergelijk hieronder de verschillen tussen Electrical 3D en Electrical Schematics.

Vergelijk hier SOLIDWORKS Electrical 3D, Schematic & Professional 

Waarom kies je voor SOLIDWORKS Electrical?

Electrical 3D

Integreer ontwerpdata van elektrische schema’s uit SOLIDWORKS Electrical met het 3D model van een machine of een andere product. Je kunt alle elektrische componenten in 3D plaatsen om vervolgens alles te verbinden en zo de lengtes van de draden, kabels en kabelbomen te bepalen.

Lees alles over Electrical 3D >

Electrical Schematic

SOLIDWORKS Electrical Schematic is een combinatie van tools om elektrische schema’s mee te ontwerpen. Met deze oplossing ontwikkel je zeer snel geïntegreerde elektrische systemen binnen jouw ontwerp.

 Lees alles over Electrical Schematic >

Electrical Professional

De functies voor het ontwerpen van elektrische schema’s van SOLIDWORKS Electrical Schematic en de 3D-ontwerpfuncties van SOLIDWORKS Electrical 3D krijg je met SOLIDWORKS Electrical professional gecombineerd in één krachtig, gebruiksvriendelijk pakket.

Lees alles over Electrical Professional >

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit SOLIDWORKS Electrical te halen. Waarmee helpen we jou?

Dit wil je vast weten

Antwoord:

We adviseren om volledig te profiteren van de naadloze ECAD-MCAD samenwerking, door Electrical te gebruiken in combinatie met SOLIDWORKS 3D CAD. Ben je nog niet het bezit van 3D CAD zijn de kosten hoger dan wanneer je wél ontwerpt in SOLIDWORKS. We komen graag met je in contact om je persoonlijke prijs te bespreken.

Contact met CAD2M’er >

Antwoord:

SOLIDWORKS Electrical is een oplossing voor de makers van producten, waarin elektrische systemen worden geplaatst. Je modelleert het systeem met Electrical 3D en ontwerpt de elektrische schema’s in Schematic. We vertellen je er graag meer over of lees alles over elektrisch ontwerpen.

Lees alles over elektrisch ontwerpen >

Antwoord:

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden binnen het 3DEXPERIENCE®  platform. Ontwerpen en maken in de cloud is een trend die steeds harder groeit en daar willen we je graag op wijzen. Wanneer je kiest voor 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS kun je vanuit elke willekeurige internetbrowser ontwerpen in een SOLIDWORKS-omgeving.

Lees meer over werken in de cloud >

Contact Bas CAD2M

Wil jij meer weten over SOLIDWORKS Electrical?

Neem contact met ons op en wij vertellen je alles of we laten je geheel vrijblijvend een demo zien, zodat je zelf kunt ervaren wat de voordelen zijn.

Contact met CAD2M'er

SOLIDWORKS bij I.F. Adamas

Een betrouwbare 3D printer

Binnen een product als een 3D printer is een goed ontwerp van het elektrische systeem zeer belangrijk. Door het elektrische systeem te modelleren, te ontwerpen en de engineers te trainen in het gebruik van SOLIDWORKS Electrical wordt de brug geslagen van idee naar product.

Bekijk de video