Selecteer een pagina

SOLIDWORKS PDM

Met SOLIDWORKS PDM zijn organisaties in staat om teams beter en sneller te laten samenwerken aan de ontwikkeling van producten. Hoe? Door alle disciplines binnen het ontwerpproces, van idee tot product, aan elkaar te verbinden. Op deze pagina laten we je kennis maken met de Product Data Management (PDM) oplossingen.

Maak kennis met SOLIDWORKS PDM

Bekijk hieronder de PDM omgeving

Vergelijk hier SOLIDWORKS PDM Standard, Professional & 3DEXPERIENCE®

Waarom kies je voor SOLIDWORKS PDM?

SOLIDWORKS PDM Standard

SOLIDWORKS PDM Standard is een data management oplossing, dat bij SOLIDWORKS 3D CAD Professional al is inbegrepen. Door de integratie met Windows Verkenner, werkt deze oplossing hetzelfde als de vertrouwde mappenstructuur. Bovendien is de omgeving eenvoudig en zeer snel in te richten.

Lees alles over SOLIDWORKS PDM Standard > 

SOLIDWORKS PDM Professional

Met SOLIDWORKS PDM Standard was het al mogelijk om bedrijfsprocessen in een eigen workflow om te zetten, maar Professional gaat verder. SOLIDWORKS PDM Professional zorgt namelijk voor het automatiseren van de workflows. Daarbij worden afgeleide documenten (zoals PDF, STEP, DXF, etc.), elektronische handtekeningen en e-mailberichten automatisch gegenereerd.

Lees alles over SOLIDWORKS PDM Professional >

3DEXPERIENCE®

Waar SOLIDWORKS PDM stopt, gaat het 3DEXPERIENCE® platform verder. Met deze oplossing werk je altijd en overal bedrijfsbreed samen aan je product. Zo kun je zowel 3D ontwerpen als virtueel testen, maar heb je ook de mogelijkheid om al je product- en engineering informatie gestructureerd vast te leggen.

Lees alles over 3DEXPERIENCE >

3DEXPERIENCE PLM CAD2M

Het succes van goede
PDM

Whitepaper aanvragen

PDM whitepaper

Ontvang onze whitepaper

Goed databeheer kan een enorme uitdaging zijn. Nu bedrijven steeds meer werken met digitale technologie om producten te ontwerpen en te produceren, is alle data binnen deze processen goud waard.

Een Product Data Management (PDM) oplossing helpt je bij het beheren van je productdata. Benieuwd hoe? Lees dan onze whitepaper!

Het succes van PDM

Whitepaper aanvragen

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen met het optimaal beheren van je data. Waarmee helpen we jou?

|

“Configuratie-management is erg belangrijk voor ons. We moeten écht zeker weten met welke configuratie we werken en hoe deze was of zal worden. Hiervoor gebruiken we SOLIDWORKS PDM.”

Patrick van Hal

Engineering Manager, Defenture.

Data beheren in de cloud

Ben jij al bezig met toekomstbestendig data beheren? Om bestanden, onderdelen en tekeningen goed te kunnen documenteren in de cloud, is er met de Collaborative Industry Innovator een rol binnen het 3DEXPERIENCE platform gecreëerd, waarmee je altijd en overal toegang hebt tot al je bestanden.

Bekijk hier de mogelijkheden van data beheren in de cloud >

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Dat ligt er aan welke SOLIDWORKS producten je al hebt, en welke features je nodig hebt voor het optimaal beheren van je data. Beginnen met het beheren van je data is een investering met zeer veel mogelijkheden die bevorderlijk zijn voor het ontwikkelproces. We vertellen je er graag alles over en lichten jouw specifieke prijs persoonlijk toe.

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Door de data van producten optimaal te beheren worden fouten, die veelal in de communicatie tussen verschillende afdelingen voorkomen, gereduceerd. Daardoor is er meer beschikbare tijd voor het creatieve brein van alle engineers, is de werkvoorbereider altijd in een ‘good mood’ en heeft customer care de juiste informatie over eventuele reserveonderdelen.

Lees alles over Product Data Management >

Antwoord:

Dat ligt eraan hoe je de vraag bekijkt. In principe kan je een PDM oplossing koppelen aan iedere vorm van data. Door de integratie met Window Verkenner, werkt deze oplossing hetzelfde als de vertrouwde mappenstructuur.

Lees alles over Product Data Management >

Contact Bas CAD2M

Word jij ook een tevreden SOLIDWORKS PDM gebruiker?

Neem contact met ons op en wij vertellen je alles of we laten je vrijblijvend een demo zien, zodat je zelf de voordelen ziet van een deze oplossing.

Contact met CAD2M'er

SOLIDWORKS bij Defenture

Fouten reduceren door PDM

Defenture ontwikkelt en produceert voertuigen voor speciale eenheden van defensie. Dit voertuig is offroad erg sterk dankzij bijvoorbeeld vierwielsturing. Hiervoor gebruiken ze naast SOLIDWORKS ook de aanvullende pakketten PDM, Electrical en Composer.

Bekijk de video